Forum » Strojna oprema » Mrežna na NF4 asus plati
Mrežna na NF4 asus plati
bbf ::
Zdravo!
Zadnje čase mam težave z omenjeno zadevo. po reinštalaciji winXPjev mi deluje nekam čudno, čeprav so driverji isti kot prej in XPji iz istga cdja, enako updejtani.
kot prvo, winsi mi sicer zaznajo, da sem priklopil kabel v konektor, ikonca pa še vedno kaže da je unplugged, medtem ko se mreža najde in dela. Moram dat refresh v Netvork connections, da ikonca zavoha kabel. če izštekam pa takoj zazna da ni kabla.
kaka ideja?
Zadnje čase mam težave z omenjeno zadevo. po reinštalaciji winXPjev mi deluje nekam čudno, čeprav so driverji isti kot prej in XPji iz istga cdja, enako updejtani.
kot prvo, winsi mi sicer zaznajo, da sem priklopil kabel v konektor, ikonca pa še vedno kaže da je unplugged, medtem ko se mreža najde in dela. Moram dat refresh v Netvork connections, da ikonca zavoha kabel. če izštekam pa takoj zazna da ni kabla.
kaka ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tv ne zazna hdmi signalaOddelek: Zvok in slika | 9056 (7808) | slokekec |
» | Nastavitve routerja Netgear WPN824Oddelek: Pomoč in nasveti | 3572 (3459) | pettri |
» | manjkajoča ikona v opravilni vrsticiOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (1089) | Damny |
» | Kje se da kupiti...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2146 (1921) | Tito |
» | dns2go odhaja.. kaj priporocate dalje? dnydns, gajba,..?Oddelek: Omrežja in internet | 1546 (1269) | MUC |