Forum » Izdelava spletišč » Banner občutno upočasni stran
Banner občutno upočasni stran
schejk ::
na vrhu strani sm dal banner od izmenjave. zdj pa odkar je ta banner gor je stran občutno počasnejša.
ali sem banner narobe vstavil?
stran www.mojmobitel.net
hvala za pomoč
ali sem banner narobe vstavil?
stran www.mojmobitel.net
hvala za pomoč
mjakop ::
Glede na to da banner pokaže pravilno, si ga najverjetneje vstavil pravilno(nisem gledal kode). Čeprav napačno vstavljena koda(razen če ni kak javascript ali slika oziroma nekaj velikega) ne upočasni nalaganja.
Razlog za počasno odpiranje pa je najverjetneje v tem, da je njihov strežnik močno obremenjen. v tem trenutku, ko sem jaz gledal stran je delovala hitro.
Razlog za počasno odpiranje pa je najverjetneje v tem, da je njihov strežnik močno obremenjen. v tem trenutku, ko sem jaz gledal stran je delovala hitro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mjakop ()
schejk ::
tnx
a bi blo mozn naredit tak da bi se banner nalagal nazadnje kr včasih ko se povežeš na stran traja da sploh kaj prikaže in seveda butne najprej banner nato pa vse drugo
a bi blo mozn naredit tak da bi se banner nalagal nazadnje kr včasih ko se povežeš na stran traja da sploh kaj prikaže in seveda butne najprej banner nato pa vse drugo
mjakop ::
Poskusi dat banner v iframe. Mislim, da se bo potem naložila najprej stran, in potem vsebina iframe. lahko se pa seveda tudi igraš z javascript in eventom onload.
Tody ::
nepravilna uporaba javascripta iz strani oglaševalca, počasno delovanje itd itd itd... isto je z Ipromom in njihovimi oglasi...Javascript pač...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274893 (544) | javor33 |
» | mojmobitel.netOddelek: Izdelava spletišč | 3930 (2785) | schejk |
» | e107 in bannerOddelek: Izdelava spletišč | 973 (928) | boss-tech |
» | koliko je vreden banner?Oddelek: Izdelava spletišč | 1227 (817) | Tito |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3191 (2341) | gregy |