Forum » Zvok in slika » Turtle Beach oz. Videologic
Turtle Beach oz. Videologic
damirj79 ::
Kje v Sloveniji se da kupit zvočno kartico Santa Cruz od Turtle Beach ali Sonic Fury od Videologic?
Oz. katero kartico naj dam na plato Abit KT7A Raid, da mi ne bo treba doldajat raznih popravkov (ala PCI Latency Patch) proti hreščanju zvoka itd. (se še spomnite teh težav SB Live + KT133A chipset? )
Trenutno imam SB Live Value in mi kljub temu popravku še vedno občasno zaškriplje zvok.
Imam Win98SE in Win2000.
TNX.
Oz. katero kartico naj dam na plato Abit KT7A Raid, da mi ne bo treba doldajat raznih popravkov (ala PCI Latency Patch) proti hreščanju zvoka itd. (se še spomnite teh težav SB Live + KT133A chipset? )
Trenutno imam SB Live Value in mi kljub temu popravku še vedno občasno zaškriplje zvok.
Imam Win98SE in Win2000.
TNX.
JLP ::
Hja tud jest sm pred časom iskov TB zvočne kartice (lih SC) pa na žalost slovenski prodajalci tega nikjer ne prodajajo več. Tko sm zej na konc pristov na Hercules Game theater XP k bazira na istmu čipu in ma še posebn rack s prključki k mi je zlo zlo ušeč in uporabn. Uporablam pa na Abit KT7A-RAID in ni nobenih problemov kukr sm jih mel z Liveom.
Live long and prosper!
damirj79 ::
Fora je u tem, ker jst ne mislim dajat za zvočno kartico 30 ksit, sploh pa tistih zunanjih rackov z dodatnimi priključki ne rabim. Najbolj rabim čimbolj brezšumen analogen vhod in naj ima pač podporo za 5.1 toje 6 analognih izhodov, da jih priključim direktno na ojačevalce. In pa da ni treba useh teh popravkov da dela brez praskanja....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je zdej z zvočno kartico?Oddelek: Pomoč in nasveti | 909 (816) | pvito |
» | ABIT KT7a in AMD Thunderbird 1GHOddelek: Kaj kupiti | 1152 (959) | R0K |
» | Mama plate za AMD procesorje in Vas izkušnje ?!?Oddelek: Strojna oprema | 1520 (1088) | gorazd |
» | AMD & CreativeOddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (927) | A.L.T. |
» | Anketa za vse Slo-tech-ovce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5822 (4963) | Tiger |