Forum » Programska oprema » Izelava menuja za divx filme s podnapisi
Izelava menuja za divx filme s podnapisi
dare123 ::
Zanima me, če obstaja kak program, s katerim bi se dalo naredit menuja za divx filme plus srt oz. sub podnapise?
jaz sem uporabo par programov, npr. ulead dvd movie maker in nero vision expres...pri nobenem se ne da vstavit podnapisov, pa oba programa divx film povečata na 2, oz 3. giga.
prosim za pomoč!
lp
dare
jaz sem uporabo par programov, npr. ulead dvd movie maker in nero vision expres...pri nobenem se ne da vstavit podnapisov, pa oba programa divx film povečata na 2, oz 3. giga.
prosim za pomoč!
lp
dare
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
SimplTech ::
Tudi sam sem se nekaj časa nazaj ubadal s podobnim problemom. A na koncu sem obupal. Namreč probal sem veliko programov, a nisem našel nekaj enostavnega, kar naredi točno to kar si napisal.
Ti pa lahko povem, da sem na koncu se odpovedal menijem in sem samo več avi filmov skupaj z srt podnapisi spremenil v DVD. Uporabil se program VSO DivxToDVD. A kot zgleda na njihovi spletni strani so ta program malo dodelali in se sedaj imenuje ConvertXtoDVD in tudi omogoča da narediš neke osnovne menije. Poglej si malo njihovo stran in razišči stvar: link
Upam, da pomaga.
Ti pa lahko povem, da sem na koncu se odpovedal menijem in sem samo več avi filmov skupaj z srt podnapisi spremenil v DVD. Uporabil se program VSO DivxToDVD. A kot zgleda na njihovi spletni strani so ta program malo dodelali in se sedaj imenuje ConvertXtoDVD in tudi omogoča da narediš neke osnovne menije. Poglej si malo njihovo stran in razišči stvar: link
Upam, da pomaga.
dare123 ::
saj jaz mam divx player, sam sn hoto mel še menije poleg...očitno še takega programa niso nardili...bo treba še malo počakat!
bom pa ostal na klasiki, 6 divx filmom s podnapisi na en dvd.
bom pa ostal na klasiki, 6 divx filmom s podnapisi na en dvd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77882 (20018) | CaqKa |
» | Podnapise dodati v DVD video formatOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1325) | #000000 |
» | Kako integrirat podnapise v film ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4729 (4594) | Tac20 |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2432 (2227) | Fr33man |
» | avi 2 dvd najlazji nacin!?Oddelek: Zvok in slika | 2142 (1710) | Hevidi |