» »

Zunanji TV tuner AverMedia AVerTV Box7

Zunanji TV tuner AverMedia AVerTV Box7

Daresan ::

Glede na to, da je potreba po dodatnem TV-ju ( tekme...) sem v veliki dilemi kaj kupiti, eno pravijo ......
zdaj sem si ogledal neku čudno kombinacijo, ki ni odvisna od računalnika, kar ni slabo, ne vem pa če za ta denar 21.000 sit dobim kaj od tega, mislim, da ne bi gledal sneženje, kake počasne posnetke itd, naštevanja je bila kar nekaj na forumih.
Zdaj pa rabim 8-O da bom imel ljubi mir >:D pri gledanju tekem.
tnx
Dare

bond007 ::

Ti bom moje izkušnje povedu. Od enega tukaj na slotechu sem kupil dve tv kartice na PCI vodilu. Obe skupaj za 2k sit. Ena od teh dveh je tudi od firme AverMedia. Deluje res brezhibno, brez kakršnega koli zatikanja, lepa slika in programe lahko spreminjaš zelo hitro... Če kartice ne boš uporabljal veliko za razna snemanja, anpak le za spremljanje tekem v živo, je pomoje 20k bistveno preveč. Je pa res, da sem imel kartico priključeno na kablsko tv in lahko da bi bila slika na sobni anteni opazno slabša.

Verjamem, ta model mi je padu v oči, ker ni potreba, da je računalnik prižgan, res je kar malo velik sitov, ker pa je komentarjev ogromno in ne vem kateri je opravičen sem se odločil da dobim kakšen nasvet.
tnx
Dare

PRiMoZ- ::

A si potem kupil tole AverMedia AVerTV Box7, me zanima kako se obnese.

Živ, ja točno to sem kupil. Razlog je bil, da ne rabim celega računalnika nosit, tako, da vzamem samo 19 LCD ter anteno. Zadeva dela zelo lepo, če pa hočeš še kaj več pa predvidevam, da je potreno dodati še kak dinar.
Do sedaj sem jo uporabljal na dopustu, rabiš samo kako kakovosno anteno, da prenese signal in to je to.
Dare

Slika je odlična, to je pa vse kar sem potreboval, ostalo pa še nisem probal, se pa da še kaj več predvidevam.
Dare

Sasha05 ::

Zanima me ali obstaja kakšna varijanta da zajeti signal posnamež na računalnik? katera aplikacija ....
Lp,

Sašo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adapter iz VGA na SCART

Oddelek: Zvok in slika
2713220 (6581) podtalje
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919592 (12632) Izi
»

TV tuner na USB - prenosnik

121736 (1460) b0B3k
»

TV kartica

131821 (1468) shakal
»

Deli za prenosnika