» »

rami

rami

metalic ::

nameravam si kupi več rama za hitrejše delovanje računalnika.

preden se odločem kupiti več rama pa ima uprašanje gleda na podpiranje viste 32 bitne bussines kajti zdaj imam 2 GB rama 800 mhz in si želim kupiti še 4 GB pač imam dober paket 4 gb rama 800 mhz za 62 € http://www.mimovrste.com/artikel/244003...

kupel bom 800 mhz ker matična ne podprira več mhzne rame tako da sem zostal pri 800 mhz :\

moje prvo uprašanje je ali vista 32 bitni sistem podprira 4 GB rama kajti usi vemo da 32 bitni sistemi pod prirajo samo 3.5 GB rama in zato me zanima ali se da to kaj spremeniti da bi podpriralo 4 gb ??

moje drugo uprašanje se pa nanaša na matično ploščo kajti pri režah za rame imam dve reži črne barve in 2 modre barve tako da me zanima ali ima to kakšen pomen ali je čisto use eno ali to kaj pomeni pač kej matična podpera samo duel channel tech ?? matična plošča je od fujitsu simens še slika reže
[img]http://shrani.si/f/1j/MY/pdExYDB/img076...

tilinho20 ::

Ne, boš moral dati gor kar 64-bitn OS.

to glih nebi ker imam orignal visto ker sem ta računalnik dubu kot darilo in je bla gor tale vista in imam certifikat da je to orignal vista 32-bit bussiens

LuGi ::

potem pa ne nabavi samo 3 over.

kixs ::

metalic:

A ti kdaj preberes za sabo in MORDA popravis slovnicne napake??? ;((

Videl bos do 3.5GB. Obstajajo nekateri PAE triki, ki pa navadno niti ne delujejo.

Lahko pa naredis downgrade na Windows XP in bos imel tudi 2GB rama cisto dovolj.

bluefish ::

lahko kupiš kolikor RAM-a želiš, vendar bo 32-bitni operacijski sistem videl in razpolagal le z okoli 3,5GB; nekaj manj, nekaj več.

Icematxyz ::

nameravam si kupi več rama za hitrejše delovanje računalnika.

kajti zdaj imam 2 GB rama 800 mhz

Res je d imaš debelo zavaljeno Visto ampak kljub temu glede na podatke: Računalnik ti nebo deloval nič kaj hitreje...

to glih nebi ker imam orignal visto ker sem ta računalnik dubu kot darilo in je bla gor tale vista in imam certifikat da je to orignal vista 32-bit bussiens

Ali ni pri Visti tako da lahko nadgradiš na 64-bitno različico?

če se ne motim le pri Ultimate.

lol nisem mislo tko pač da bi si tko prižgigu hiterje al pa da se bi mi datoteke hiterje odpirale al kej tazga pač za igrce k se use dost catja loawdajo pa pa se mi ne loawdingov čakat pa tud če pogledat hellgate lodon nuca 3 gb rama gta 4 tud nuca 2.5 gb rama in to je treba skoz mal nagrajevat da maš dosti fps pa tko pomoje da bi to kej pisalo da se windowse naregati in jst še njekjer nisem vidu napisan da se kej nagradit visto iz 32 na 64 sploh pa ne vem kaj imate usi neki proti visti to je zelo dober OS in poznam veliko računalčarjev ki se pritožujejo da jim vista upočasni računalnik ja in zakaj jo pol še maš?? zato ker so xpji zastrali in direct x 9 tud ni več kar je bilo meni use dela koker bi mogel edino zdaj bi rad kupel pač ram za gta 4 pa age of conan se mi tud tolk catja loawda da lohka umes sendvič pojem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: metalic ()

ej pišš pa tko d te nč nben n razume pa brez vejc pa pik pa vsga daj piš tko da sploh vemo kva hočš

Alex2325 ::

jst ga čist dobr razumem

ej, blagor ti. Verjetno tudi tvoj stil pisanja ni daleč od njegovega.

;(.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alex2325 ()

ej, blagor ti. Verjetno tudi tvoj stil pisanja ni daleč od njegovega.

Podpis.:D

Zgleda da ste mal s teme zašli

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoc pri nakupu novih ramov.

Oddelek: Kaj kupiti
7930 (737) atomc
»

4GB rama na operacijskem sistemu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1009022 (7831) opeter
»

računalnik za Avtocad 3D itd..

Oddelek: Kaj kupiti
101436 (1436) Smorny
»

Bi delalo 4x1GB rama?

Oddelek: Strojna oprema
111768 (1087) bidybolder
»

4x1gb ddr2 ali 2(kit)x2gb ddr2 ? (4gb ddr2 rama)

Oddelek: Strojna oprema
272286 (1714) CheapShit

Več podobnih tem