Forum » Izdelava spletišč » Išče se Javascript za mailing...
Išče se Javascript za mailing...
Kris_kros ::
Se pravi na internetni strani upišeš svoje podatke, klikneš pošlji in java ti vse skupaj iz internetne strani pošle na tvoj mail... Zadevo se da narest z php-podporo, ki pa je na dotičnem
serverju nemogoča...
Hvala in pivo tistemu, ki najde:)
serverju nemogoča...
Hvala in pivo tistemu, ki najde:)
#000000 ::
Poišči sam in pršpari za tisto pivo. Temu kar hočeš se reče forma, in se da poslat tudi brez javescripta. LP
Ma ni treba niti dost iskat, tukaj je nekaj podobnega 'aja rešitev ali program ki bi to rešil z enim klikom ni' oz. rešitev je če najdeš nekje tako formo in jo mal predelaš oz. zamenjaš FORM ACTION="mailto:moj.email@moj.server.com LP
povezava
povezava
Tody ::
lej brez podpore serverja ne bo šlo, lahko uporabiš čisti HTML ampak potem bo treba za pošiljanje uprabiti pop3 servis.
Aha, lej tkole, pove kako bi ti rad pošiljal maile, tako da se odpre uporabnikov email client, ali tko kot pri obrazcih ko se pošlje mail direkt iz strani. ? V obeh primerih rabiš narest formo/obrazec. Obstaja pa še tretja možnost, najdi en free host s php podporo in ga uporabi za ta tvoj sendmail, najbolj preprosto. LP
Kris_kros ::
Tako, da bi uporabnik pač označil par okenc, napisal svoje podatke, in da se bi mail poslal direktno iz strani... Sem že neki telovadil, samo mi ne pošle maila , direkt iz strani...
AndrejS ::
Seveda ne. Pa z JavaScript tudi ne bo šlo, ker je clientside script. Rabiš server script, pa server more imeti podporo za pošiljanje emailov, lahko pa narediš tako da preko ASP.net / PHP preko drugega srežnika pošlješ. Rabil boš torej vsaj en server s podporo ASP.net / PHP. Lahko narediš tudi z webservice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podatkovna baza na oblakuOddelek: Izdelava spletišč | 1660 (1128) | sostarpof |
» | Nasvet pred izdelavoOddelek: Programiranje | 3005 (2349) | Gandalfar |
» | PHP - nujno! - email formaOddelek: Izdelava spletišč | 2017 (1699) | DonMatejo |
» | Izdelava strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1583 (1379) | sverde21 |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10650 (9294) | Nerdor |