» »

Izdelava strani!

Izdelava strani!

dpirc ::

Kako bi naredil internetno stran na katero lahko dostopaš smo z geslom. Rabim nujno in hitro pooč.
Hvala!
DFI LP ULTRA-D, AMD 64 X2 3800+ (5000+), GEIL ONE W 2*512,
TG 580, SAPPHIRE X800GTO2,WD 250.
Pirc

BluPhenix ::

Vsekakor se boš moral poslužiti kakšne "programske" rešitve podprte z bazo. Recimo kakšen PHP, Java, ASP,.... v htmlju to ne gre. Žal.

EDIT: lahko pa jo imaš na kakšnem serverju pod geslom. To se moraš pa zmeniti z ISPjem.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Hair ::

Kot je rekel BluPhenix, samo da baza ni nujno potrebna.

Iskanje > Izdelava spletišč > login
Boš sigurno našel. Enkrat je bila celo prilepljena cela koda.

Lp!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.

alum ::

Res je, baza sploh ni pogoj.

V bistvu ni pogoj niti server side podpora (php, asp). Zelo enostavno, čeprav nepreveč varno, je to naredit že z JavaScriptom. Klik

dolegar ::

Javascript ni varen način. Mislim, da bi bilo najlažje, da uporabiš .htaccess in .htpasswd, pogoj je edino Apache server.

alum ::

pogoj je edino Apache server.


...in dostop do njega. Se pa strinjam. JavaScript niti približno ni varen.

raketa ::

Zanima me kako bi naredil da bo:

Admin napisal dne 28.oct 2005 več...

leva stran obrobljena z določeno barvo, desna stran pa brez obrobe.
Pa bi prosil če bi se tako napisala koda za obrobo da bi jo tud v operi prebral in lepo pokazal.


Hvala za odgovor

#000000 ::

Kv login si že sprogrameru, aha no če te jebca samo tale napis in mal barve tabel-frejmov or wharever. Nič lažjega pojdi z mano 'odpujsaj na tole povezavo' in si preberi najbolj da kr vse kar najdeš gor
Sorry ampak bolj ti ne znam pomagat, kako pravjo 'če lačnega nafutraš enkrat nisi naredu nič, ker bo jutri spet lačen, če ga naučiš recimo ribe lovit, je pa druga. :D LP

veteran ::

> leva stran obrobljena z določeno barvo, desna stran pa brez obrobe.

border-left { yes please }
border-right { no thanks }

http://www.w3.org/TR/REC-CSS2/box.html

sverde21 ::

login se da naredit tudi v flashu, je kolikor toliko varen, lahko narediš tudi da je username in pass v nekem txt fajlu,..

varno pred n00bi ampak 1337 h4x0r ji pa to sesujejo v 1 minuti >:D
<?php echo `w`; ?>

#000000 ::

Da bi šou login 'only flash' delat je neumost sej ti ga bodo razbil v 2 minutah, oz. prec ko ga objaviš, flash je najbolj odprta zadeva kar jih obstaja. Tko da tak login brez kake php podpore je brezveze delat. LP

aja pa tud največji 'nobi' znajo odpret swf z kakim programom in pogledat gesla, ne rabiš bi špica heker da to veš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

Road Runner ::

samo z apachem, brez programiranja

na kratko, v folder daš .htaccess fajl, par stvari notr napišš in je ena izmed bolj safe varjant to.
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)

sverde21 ::

@#000000: vem :) ampak kar se tiče JavaScript a, je še lažji vpogled, ker lahko daš samo view source, flash je pa treba decompilat...:\
<?php echo `w`; ?>


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primeren programski / web jezik za začetnika z dosti volje :D

Oddelek: Programiranje
121730 (1364) bluefish
»

Ajax, da ali ne

Oddelek: Izdelava spletišč
212407 (1711) snajko
»

Pomemebno! - blokiranje dostopa do strani

Oddelek: Izdelava spletišč
91378 (960) n0name
»

[JS] zamenjava barve v sliki

Oddelek: Programiranje
51188 (1129) snow
»

varovanje z geslom enega linka v html

Oddelek: Izdelava spletišč
12889 (803) Lith

Več podobnih tem