Forum » Hlajenje in modifikacije » Sestava LPT kabla
Sestava LPT kabla
Randomm2 ::
Živjo!
Končno sem se spravil delat LCD ekranček prek LPT porta, in me zanima katere barve žica znotraj kabla predstavlja kateri pin
Nikjer na internetu ne najdem primerne sheme!
Hvala!
Končno sem se spravil delat LCD ekranček prek LPT porta, in me zanima katere barve žica znotraj kabla predstavlja kateri pin
Nikjer na internetu ne najdem primerne sheme!
Hvala!
Mess with the best die like the rest.
5er--> ::
Ne najdeš je, ker neke zares univerzalne obarvanosti kablov ni. Priporočam ti, da iščeš pravi kabel s pomočjo enostavnega tokokroga [kabel(-)-žarnica-kabel-baterija-kabel(+)] ali pa uporabi multimeter.
Nejc Pintar ::
odpri kabel še na drugi strani, potem pa glej barve žice.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Randomm2 ::
Že naredil, brez uspeha...
Drugo stran kabla je skoraj nemogoče odpreti , Obdana je z res debelo plastiko notranjost okrog kablov pa je oblita še s plastiko....JAO!
Drugo stran kabla je skoraj nemogoče odpreti , Obdana je z res debelo plastiko notranjost okrog kablov pa je oblita še s plastiko....JAO!
Mess with the best die like the rest.
Nejc Pintar ::
aja, če je pa zalit ti pa preostane le še ohm meter.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vezava električnega switchaOddelek: Loža | 1183 (1042) | fikus_ |
» | lan kabli (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14326 (12031) | gazibo |
» | Izvodi navitij elektromotorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2680 (2300) | XeonAdvanced |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24390 (14650) | Mazo |
» | Dodatni USB priključki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2394 (2216) | Brane2 |