Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za socket 478
Hladilnik za socket 478
M-XXXX ::
Živjo.
Moj prijatelj kupuje en pocen (za svojo ceno kvaliteten) hladilnik za socket 478. Zalman - CNPS7000B-AlCu klik Kaj menite o njem? Bi se dalo za ta denar kupiti kaj bolšega?
lp
Moj prijatelj kupuje en pocen (za svojo ceno kvaliteten) hladilnik za socket 478. Zalman - CNPS7000B-AlCu klik Kaj menite o njem? Bi se dalo za ta denar kupiti kaj bolšega?
lp
M-XXXX ::
Nobenega mnenja? Potem mi pa samo povejte, kje lahko kupim oz. če bi mi kdo prodal "nosilec" (tisto, ki je na maticni pritrjeno in drži hladilnik ). Mam še tale original hladilnik od p4 2.00mhz. Prosim, če ma kdo ta del ga takoj kupm (prejšni se mi je v poznih urah zlomu ).
a13misko ::
Dober bo tisti zalman nosilca pa ti ne morem prodat ker ga imam za rezervo Sicer imam sam zalman 7700cu in je dober mi je pa žal da nisem vzel manjšega ker me je vedno strah ko ga okrog nosil da mi nebi odtrgal matične (upam da le nosilec)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19142 (16265) | Wofk |
» | [Zračno hlajenje] Hlajenje Chipseta (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 14256 (8235) | Buldožer |
» | Hladilnik za BartonaOddelek: Kaj kupiti | 1589 (1349) | Jan987 |
» | Hlajenje NB z Zalmanom 6000AlCuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1210 (1053) | DimmniBurek |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1898 (1339) | Grimlord |