Forum » Operacijski sistemi » win XP prek drugega cd-ja
win XP prek drugega cd-ja
elasto_mania ::
Imam win-xp ne morem pa inštalirat prek mojega win xp ker ni isti kot je bil inštaliran in zaradi tega ne morem nič.
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
OmegaBlue ::
Daj napiši ti kaj sploh hočeš?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
K0K0 ::
Kako da ne?
V biosu pod frist boot device nastavi cdrom vstavi windows cd resetiraj in sledi navodilom.
V biosu pod frist boot device nastavi cdrom vstavi windows cd resetiraj in sledi navodilom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: K0K0 ()
largie ::
da razvozljam kaj je problem, ostalo pa prepuščam vam.
winxp so tako pametni da ne pustijo repair instalacije oz. instalacije preko obstoječe, če ne uporabljaš CD-ja iste verzije ki je trenutno nameščena. razumljivo?
winxp so tako pametni da ne pustijo repair instalacije oz. instalacije preko obstoječe, če ne uporabljaš CD-ja iste verzije ki je trenutno nameščena. razumljivo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1721 (1603) | alien13 |
» | Win xp / Win XP dual boot kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1710 (1502) | StratOS |
» | Problemi z diskom in WIN XP inštalacijo, HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 849 (818) | Lith |
» | Problem pri instalaciji Red Hat 8.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1181 (967) | dr.J |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1546) | recoil |