Forum » Zvok in slika » [Divxvid] Transcontinents predvajalniki
[Divxvid] Transcontinents predvajalniki
Freakylion ::
Lep pozdrav.
Tega predvajalnika v vašem mini kazalu nisem našel, pa sem temo poimenoval približno po vašem konceptu. Če je narobe, se opravičujem.
Kakšen je moj problem. Ker je to predvajalnik najnižjega cenovnega razreda, ne najdem strani s firmvarom, ki bi podpiral šumnike. A ima kdo kakšne izkušnje s tem in mi mogoče lahko pomaga.
Aja.
Predvajalnik je Transcontinent TR201D
Hvala.
Tega predvajalnika v vašem mini kazalu nisem našel, pa sem temo poimenoval približno po vašem konceptu. Če je narobe, se opravičujem.
Kakšen je moj problem. Ker je to predvajalnik najnižjega cenovnega razreda, ne najdem strani s firmvarom, ki bi podpiral šumnike. A ima kdo kakšne izkušnje s tem in mi mogoče lahko pomaga.
Aja.
Predvajalnik je Transcontinent TR201D
Hvala.
- spremenil: Freakylion ()
Dejancek ::
Pa kje zaboga folk iščete neke "leve" predvajalnike ja ...
Toži se tam, kjer si ga kupu, če so te zavajali, da podpira to pa to in ono in tretje...
Toži se tam, kjer si ga kupu, če so te zavajali, da podpira to pa to in ono in tretje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podnapisi in šumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 3427 (3246) | TgT |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24681 (5179) | JanezC |
» | DVD predvajalnik .sub .txtOddelek: Zvok in slika | 1058 (977) | Zorro |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2268 (2008) | Stepni Volk |