Forum » Programska oprema » Problem z Nero Burning!
Problem z Nero Burning!
cupaslo ::
lp all...
hocem spect dvd in ko stisnem na koncu na burning se mi napise napaka "could not perform start of disc-at-once" in ne vem kaj naj naredim... bljahhh.. neznam drugace opisat napake se opravicujem..!
hocem spect dvd in ko stisnem na koncu na burning se mi napise napaka "could not perform start of disc-at-once" in ne vem kaj naj naredim... bljahhh.. neznam drugace opisat napake se opravicujem..!
Rad igram UT in CSS!!!
-=]CupA[=-
5er--> ::
Izklopi disc-at-once?
Sošolka je dobila isto napako ko je z NEC-om poskušala zapečt supernova DVD-je. Verbatimovi so delali brez problemov.
Sošolka je dobila isto napako ko je z NEC-om poskušala zapečt supernova DVD-je. Verbatimovi so delali brez problemov.
1. hvala vsem ko ste pisali.. mam se 1giga placa gor tak da ni prostor kriv... ne vem kje pa se izkljuci ta disc-at-once!
Rad igram UT in CSS!!!
-=]CupA[=-
Utk ::
Ja sigurno da ti javi to napako, če probaš posnet cel dvd, na katerem je že nekaj posnetega. To se izklopi tam kot multisession, hitrosti in to, tam nekje.
heheheeh neeee... ce mam 10 novih dvd-jov pa mi ne gre gor dat... pa sem jih 5 probal:>:>
Rad igram UT in CSS!!!
-=]CupA[=-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka v NerotuOddelek: Programska oprema | 1430 (1148) | bastadu |
» | Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2522 (2178) | 5er--> |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2170 (1817) | polde66 |
» | Nero in snemanje preko meje ....Oddelek: Programska oprema | 1503 (1255) | pagat34 |
» | Overburn ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (1387) | StratOS |