Forum » Programska oprema » problem z Mozzila Firefox
problem z Mozzila Firefox
Nemec ::
Pred karatkim sm naložu internetni brskalnik Mozilla Firefox s katerim sm biv zelo zadovoljen saj sm opazu nekaj očitnih razlik....je dost hitrejši od Explorer-ja, zelo dobro blokira internetne strani pa še na pogled je zlo vredu, vendar brez težav pa le ni šlo
....dans sm za Mozillo potegnu nove teme iz neta in k sm hotu eno izmed njih naložit se mi je interenetna stran kr sama zaprla in k sm jo ponovno zagnav se ta ni več odprla
Ko želim odpret Mozillo mi napiše..... Error launching browser window: no XBL binding for browser!
Če mogoče kdo ve kaj je narobe naj mi prosim sporoči kr mi je Mozilla res fajni internetni brskalnik in k sm vidu kako je zmogliv nočem met več opravka z Explorer-jem
Pa še to naj dodam...Mozillo sm že tud dvakrat zbrisu, z namenom da pol k bom na nov inštaliru, da bo spet delovala, vendar ne deluje
Za vašo pomoč se že naprej zahvaljujem
LP
....dans sm za Mozillo potegnu nove teme iz neta in k sm hotu eno izmed njih naložit se mi je interenetna stran kr sama zaprla in k sm jo ponovno zagnav se ta ni več odprla
Ko želim odpret Mozillo mi napiše..... Error launching browser window: no XBL binding for browser!
Če mogoče kdo ve kaj je narobe naj mi prosim sporoči kr mi je Mozilla res fajni internetni brskalnik in k sm vidu kako je zmogliv nočem met več opravka z Explorer-jem
Pa še to naj dodam...Mozillo sm že tud dvakrat zbrisu, z namenom da pol k bom na nov inštaliru, da bo spet delovala, vendar ne deluje
Za vašo pomoč se že naprej zahvaljujem
LP
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
MasterMind ::
Hmm. Nekje v Documents and Settings je mapa imenovana Pheonix. To mapo morš zbrisat. (Men se zdi, d je nekje v Aplication Data, ki je hiden)...
Poldi112 ::
Na domači strani mogoče?
(http://www.mozilla.com/)
(http://www.mozilla.com/)
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla po 10 letih sodelovanja z Googlom podpisala z Yahoojem, ki bo nov privzet isk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21357 (18181) | johnnyyy |
» | Microsoftu pol milijarde evrov globe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 31613 (28696) | MrStein |
» | Ameriško ministrstvo za domovinsko varnost odsvetuje uporabo MSIE (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7137 (6883) | OmegaBlue |
» | Nadležni hrošč v browserjih (IE & FireFox)Oddelek: Operacijski sistemi | 1749 (1180) | Jst |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 6691 (6691) | CaqKa |