Forum » Pomoč in nasveti » Zaporedna mreza
Zaporedna mreza
Justy ::
Zanima me ce se da 3 compe (vsak s svojo mrezno kartico) z utp kabli (crossover) med seboj povezat.
Srednji od teh treh bi imel pac tako kartico ki ima zadaj dve utp luknji, v katero bi iz obeh ostalih racunalnikov z utp kabli povezal v tega srednjega, pa me zanima ce bi se potem vsi trije med seboj lepo normalno nasli med sabo v mrezi.
Hvala, LP
Srednji od teh treh bi imel pac tako kartico ki ima zadaj dve utp luknji, v katero bi iz obeh ostalih racunalnikov z utp kabli povezal v tega srednjega, pa me zanima ce bi se potem vsi trije med seboj lepo normalno nasli med sabo v mrezi.
Hvala, LP
bastadu ::
On, ki bi mel to kartico z dvemi "liknjami" bi moral biti skozi prižgan, čene se prvi pa zadnji verjetno nebi videla. Če jih pa vežeš z coax-ialnim kablom pa je lahko brez problemov srednji ugasnjen...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28351 (14080) | denisbegood |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13456 (3673) | wexor |
» | UTP kabli za prenos zvoka?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3598 (2937) | kr en |
» | optika T2 oprema in kabliOddelek: Pomoč in nasveti | 10681 (9743) | Senitel |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5147 (4342) | PaJo |