» »

Mentorji na IJS

Mentorji na IJS

AQUA ::

Pozdravcek se enkrat,
je kdo tukaj, ki pozna situacijo na IJS oz. ima znance, ki so tam delali kot MR-ji? Jaz se namreč odločam o tem, pa me zanima ena čisto praktična zadeva- karakterji mentorjev. Nikoga namreč ne poznam, sem pa že nekajkrat slišala nekoliko čudne zadeve v zvezi s tem, pa bi prosila, če kdo karkoli ve, da mi pomaga. S kom in kakšne izkušnje so/ste imeli? Zanima me predvsem za oddelka okoljske znanosti in kemije. Aja, pa če poznate kakšen drug forum, kjer bi se o tem razpravljalo, bom tudi vesela
Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost...a v prvo nisem prepričan! (A. Einstein)

rfmw ::

Poznam MR-ja na IJS, oddelek tehno. kemija, in pravi, da so eni mentorji super, drugi podn. Ampak, sej veš, kaj pravijo za IJS, od vsega hudega raziskovanja pred leti (desetletji) jim je danes ostalo le še prekladanje papirjev in iskanje denarja za preživetje:8)
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

AQUA ::

Hm, to da pravijo? 8-O Meni se zdi da kar dobro raziskujejo..no ja, verjetno precej odvisno od oddelka...
Bi bil tako prijzen in vprašal kolega, kateri mentorji so znani kot OK in kateri kot ''podn''? Meni te informacije lahko prihranijo resne muke...
Brezmejna sta le vesolje in človeška neumnost...a v prvo nisem prepričan! (A. Einstein)

zee ::

h sreči te ne zanima biokemija ... tam so čudaki ... kakorkoli obrneš
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Ljubljani bo sedež prvega Unescovega Mednarodnega raziskovalnega centra za umetno i (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8113742 (10844) jype
»

Doktorski študij bioznanosti

Oddelek: Šola
296475 (5647) Isotropic
»

Na IJS premikali atome + debata o slovenski raziskovalni srenji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
13610518 (1199) poweroff
»

PODIPLOMCI-naravoslovje

Oddelek: Šola
163523 (3286) antonija

Več podobnih tem