Forum » Omrežja in internet » Zone Alarm Security Suite
Zone Alarm Security Suite
gregorkren ::
Lep pozdrav!
Jaz imam probleme z programom Zone Alarm Security Suite! Poskusam uporabljati program za internetni pogovor Teamspeak 2 pa mi ga Firewall noce spustiti skozi. Teamspeak mi sporoca napako, da je oddaljeni server izklopljen ter da se ne more povezati. Sem poskusil odpreti porte 8767 pa ne deluje. Sem poskusil tudi z odprtjem izbora portov kot je npr. od 1024-9000 pa tudi ne deluje. Tudi povezava z IP-jem ne deluje. Medtem ko se pa malo poigram z Firewallom al pa z Privacy Policy me pa skozi spusti ampak z res težkim delom. Ni vedno da enaka sprememba Firewalla spusti skozi Teamspeaka, kar me pa tudi moti. Prosim pomagajte saj nočem vedno to nastavljati ročno, kar pa je včasih tudi težko in zamudno. Poleg tega programa uporabljam še Skype ki pa deluje brezhibno!NA POMOČ!! Lep pozdrav in hvala!
Jaz imam probleme z programom Zone Alarm Security Suite! Poskusam uporabljati program za internetni pogovor Teamspeak 2 pa mi ga Firewall noce spustiti skozi. Teamspeak mi sporoca napako, da je oddaljeni server izklopljen ter da se ne more povezati. Sem poskusil odpreti porte 8767 pa ne deluje. Sem poskusil tudi z odprtjem izbora portov kot je npr. od 1024-9000 pa tudi ne deluje. Tudi povezava z IP-jem ne deluje. Medtem ko se pa malo poigram z Firewallom al pa z Privacy Policy me pa skozi spusti ampak z res težkim delom. Ni vedno da enaka sprememba Firewalla spusti skozi Teamspeaka, kar me pa tudi moti. Prosim pomagajte saj nočem vedno to nastavljati ročno, kar pa je včasih tudi težko in zamudno. Poleg tega programa uporabljam še Skype ki pa deluje brezhibno!NA POMOČ!! Lep pozdrav in hvala!
[GK] Gregor The King
- premaknila iz Mali oglasi: vrtnyka ()
bizzzy ::
Če igraš igre, ZA:SS izklop, saj ti po upočasnu igranje.
Glej pa eno stvar; če boš surfu po spletu, ga uklop. Če pa igraš igre pa ga izklop.
Brez skrbi.
Jest mam Azureusa vkloplenga po cele dneve, netam dobivam pošto brez ZA:SS.
Razen, ko grem na kako stran, ki na velko nameče pop-upe.
Lp
Glej pa eno stvar; če boš surfu po spletu, ga uklop. Če pa igraš igre pa ga izklop.
Brez skrbi.
Jest mam Azureusa vkloplenga po cele dneve, netam dobivam pošto brez ZA:SS.
Razen, ko grem na kako stran, ki na velko nameče pop-upe.
Lp
To vem da pomaga pri igrah, ampak če ga izklopim mi potem tudi Teamspeak še vedno ne deluje! Ko pa igram igre preko neta pa moram reči da mi ZA:SS ne upočasni delovanja.
Lepo to a ne!
Lepo to a ne!
[GK] Gregor The King
WhiteWolf ::
Firewall nastavitev moras dati na MEDIUM v ZA.
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
Ampak to pomaga samo enkrat. ko pa resetiram računalnik pa tudi to ne pomaga! Nekaj skozi variira. Ampak ne vem kaj!
[GK] Gregor The King
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341818 (42274) | ignats |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8632 (5183) | Gandalfar |
» | ne gre vspostavit glasovne povezave preko messengerjaOddelek: Programska oprema | 1162 (1030) | primozn |
» | Voice Conversation in FirewallOddelek: Omrežja in internet | 1010 (952) | CallMeAl |
» | P2P telefoniranje po InternetOddelek: Omrežja in internet | 1539 (1170) | ferjan |