Forum » Izdelava spletišč » Spletno gostovanje
Spletno gostovanje
space ::
Zdravo, ne vem kam bi postavil to temo, zato sem jo sem, ce sem zgresil bi prosil moderatorje da jo prestavijo, hvala !
Iscem internetnega ponudnika za gostovanje spletnih strani, kjer ima PHP podporo ter bazo odzadaj ( MySQL, PostgreSQL, ... ).
Ne iscem kaksnih Free variant ..
Stran bo namenjena fitnes center, kjer bodo tudi ceniki ( komercialna stran ). Slo ponudniki ( Triera, AMiS, SiOL ) tega 'ne dovolijo'. Nisem se pozanimal se na domenca.com, kako je tam.
No ce kdo pozna, bi vas prosil za info.
Hvala !
lp,
space
Iscem internetnega ponudnika za gostovanje spletnih strani, kjer ima PHP podporo ter bazo odzadaj ( MySQL, PostgreSQL, ... ).
Ne iscem kaksnih Free variant ..
Stran bo namenjena fitnes center, kjer bodo tudi ceniki ( komercialna stran ). Slo ponudniki ( Triera, AMiS, SiOL ) tega 'ne dovolijo'. Nisem se pozanimal se na domenca.com, kako je tam.
No ce kdo pozna, bi vas prosil za info.
Hvala !
lp,
space
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim.
- spremenil: space ()
Iskraman ::
Hitrost.com Če ne rabiš veliko prostora je paket 100 super, ker ima vse pa dost poceni je. Ga uporablam pa dela super :)
Tody ::
Spletno gostovanje, registracija domen - Spletna Hiša
Slo-Tech | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd
Prvi link je preverjen in lepo teče že 6 mesecov z približno 500 obiski na dan nobenih problemov what so ever.
Slo-Tech | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd
Prvi link je preverjen in lepo teče že 6 mesecov z približno 500 obiski na dan nobenih problemov what so ever.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273994 (3412) | edi123 |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 296011 (19303) | hariscorale |
» | OK in poceni gostovanje?Oddelek: Izdelava spletišč | 2970 (2934) | nodrim |
» | XXL hostingOddelek: Izdelava spletišč | 1888 (1493) | dobaluka |
» | Loop pixel v tabeliOddelek: Izdelava spletišč | 711 (666) | space |