Forum » Pomoč in nasveti » iPod Mini "USB Device not recognized"
iPod Mini "USB Device not recognized"
para! ::
No, mam iPod Mini in do zdaj je zadeva funkcionirala normalno, torej vštekaš v USB port in se zažene iTunes, to je to.
No, ko pa sem ga danes priklopil sem dobil sporočilo "USB device malfunction/not recognized" v Windows XP SP2. Enako se dogaja na ostalih treh PCjih (WIN XP SP2).
Edino kar lahko sumim je to, da sem v raziskovalcu na iPodovem disku zbrisal nekaj skritih map v \Music mapi. V teh mapah so bile mp3 skladbe, torej na videz nič pomembnega.
iPoda sem resetiral (s kombinacijo tipk select+menu), ponastavil tovarniške nastavitve, problem ostaja. iPoda sistem torej zazna, ampak ne pravilno, zato tudi iPodovega diska ne vidim v raziskovalcu, kjer bi formatiral.
Se komu sanja kaj bi bilo narobe?
lp
No, ko pa sem ga danes priklopil sem dobil sporočilo "USB device malfunction/not recognized" v Windows XP SP2. Enako se dogaja na ostalih treh PCjih (WIN XP SP2).
Edino kar lahko sumim je to, da sem v raziskovalcu na iPodovem disku zbrisal nekaj skritih map v \Music mapi. V teh mapah so bile mp3 skladbe, torej na videz nič pomembnega.
iPoda sem resetiral (s kombinacijo tipk select+menu), ponastavil tovarniške nastavitve, problem ostaja. iPoda sistem torej zazna, ampak ne pravilno, zato tudi iPodovega diska ne vidim v raziskovalcu, kjer bi formatiral.
Se komu sanja kaj bi bilo narobe?
lp
Death before dishonor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPodOddelek: Kaj kupiti | 1956 (1185) | __Devil__ |
» | iRiver Clix, druga generacijaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4240 (3255) | Oven-2k |
» | Novi produkti iz Apple-ovih logov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11716 (9910) | BladE_ |
» | Mp3 Predvajalnik [15-20 GB] - USB HostOddelek: Kaj kupiti | 1529 (1415) | __luka__ |
» | Kateri mp3 predvajalnik z 20GB+ prostoraOddelek: Kaj kupiti | 2046 (1811) | TribesMan |