Forum » Strojna oprema » Hladilnik in konverter za Cel2
Hladilnik in konverter za Cel2
Matevy ::
Ali bi deloval celeron2 600 na konverterju PGA-SLOT1 na katerem sem do sedaj imel celerona 400 ali bom moral kupiti novega (kje se ga da dobiti - pri Mlacomu ga nimajo). Ali pasejo razni orbi (dragon, chrome...) na ta procesor ali moram dobiti poseben hladilnik za socket 370? (na cenikih povsed pise samo socketA). Kateri je najcenejsi hladilnik za C2?
Hvala ze vnaprej
Hvala ze vnaprej
Dami ::
Ja, proc bo fajn delal, kr sta oba socket370. Od hladilnikov pa lahk daš ka hočeš. Sam če maš plac. Jst mam na svojem celyu volcano2
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
alien-w ::
Dami, ne bi rekel. Smo imeli že probleme s temi converterji. Je mate enega enkrat polomil, pa smo kupili enega drugega PPGA, pa smo dali gor FCPGA proc, pa ni delala zadeva. Poskusi, ce pa ne bo delovalo, pa kupi novega. Kar se pa tiče coolerjev, pa pasejo gor...
Matevy ::
Ja res je, na starega mi ni delovalo, sem imel pa se enega z jumperji pa se nastavil na coopermine pa dela
Imam pa Cel2 600 pa ze na 83fsb moram povecati napetost, da se mi ne sesuva. Na 100 sploh ne deluje. Do koliko je se varno naviti voltazo. Zaenkrat imam 1.6V
LP
Imam pa Cel2 600 pa ze na 83fsb moram povecati napetost, da se mi ne sesuva. Na 100 sploh ne deluje. Do koliko je se varno naviti voltazo. Zaenkrat imam 1.6V
LP
alien-w ::
moj celeron600 deluje bp na 1,95V pri 1017Mhz (113FSBja). Poskusi se ti, toda pocasi in z dobrim hlajenjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri Celeron?Oddelek: Kaj kupiti | 1884 (1612) | r5r |
» | Kateri cooler za SLOT 1?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1180 (1044) | kuglvinkl |
» | Chrome ORB na socket370Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1557 (1416) | slycer |
» | Lastniki Celeronov 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4199 (3497) | Boško |
» | Celeron2 600@900?Oddelek: Navijanje | 2562 (1957) | FireSnake |