Forum » Kaj kupiti » Kateri digitalni tv tuner?
Kateri digitalni tv tuner?
Eru ::
Lj kabel je zacel oddajati digitalne tv kanale, recimo da mi te kanali zadostujejo kaksen tv tuner mi priporocate?
Vem da je bilo o tv tunerjih veliko govora, ampak ne samo za digitalne programe...
Vem da je bilo o tv tunerjih veliko govora, ampak ne samo za digitalne programe...
iskra ::
Navadno ti sami priskrbijo set top box (vsaj v NG so nam ga, ko smo pokazali interes).
Da pritaknem vprašanje, ki se mi je porodilo ravno danes: kateri TV aparati imajo že vgrajen digitalni TV tuner za gledanje teg programov?
Edit: je namreč malo sitno prižgat brand new plasma/LCD/Slim fit TV in potem šariti z drugim daljincem po STB-ju.
Da pritaknem vprašanje, ki se mi je porodilo ravno danes: kateri TV aparati imajo že vgrajen digitalni TV tuner za gledanje teg programov?
Edit: je namreč malo sitno prižgat brand new plasma/LCD/Slim fit TV in potem šariti z drugim daljincem po STB-ju.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iskra ()
iskra ::
PC verjetno misliš
No, to tudi mene zanima.
No, to tudi mene zanima.
Ajow! 5 metru drow ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4691 (3612) | sokel |
» | TV TUNER-informacijeOddelek: Zvok in slika | 1879 (1642) | AvtoR |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10290 (8099) | edublin |
» | problem s tv signalom in prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2347 (2264) | Alexius Heristalski |
» | Kateri DVD HDD zapisovalnik/predvajalnik Z Dual TunerjemOddelek: Zvok in slika | 1665 (1522) | hodu63 |