Forum » Zvok in slika » Pravilna namestitev slušalk
Pravilna namestitev slušalk
roli ::
Danes sem iz comtrona dobil nov mp3 player.Katerega sploh ni važno.Imam pa problem z slušalkami.
Torej slušalke so standardne ( male,ki jih dobiš povsod ).Vendar je problem,da me te slušalke motijo ali pa mi padajo ven iz ušesa.Gor sem dodal gobico iz starih slušalk ( drugače je zgoraj samo guma ( bolj plastika )) vendar ni veliko bolje.Torej kako pravilno nastavit slušalke v uhelj?
Poizkuslil sem še ene za 200 SIT,ki so iz črne plastike pa mi stojijo veliko bolje,pa tudi precej manj me motijo.
Torej slušalke so standardne ( male,ki jih dobiš povsod ).Vendar je problem,da me te slušalke motijo ali pa mi padajo ven iz ušesa.Gor sem dodal gobico iz starih slušalk ( drugače je zgoraj samo guma ( bolj plastika )) vendar ni veliko bolje.Torej kako pravilno nastavit slušalke v uhelj?
Poizkuslil sem še ene za 200 SIT,ki so iz črne plastike pa mi stojijo veliko bolje,pa tudi precej manj me motijo.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z menjavo 3.5mm jack konektorjaOddelek: Zvok in slika | 3865 (3399) | RatedR |
» | Nakup slušalk in zvočneOddelek: Kaj kupiti | 2519 (1935) | cinkaCR7 |
» | Mountain Mods v SI?Oddelek: Kaj kupiti | 752 (683) | Old Spice |
» | okolje igranja:)Oddelek: Igre | 2808 (1846) | LordTado |
» | Slušalke 100 slušalk vedno isti problem...kaj kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 2828 (2225) | Bellzmet |