» »

Povezava bass-shakerjev oz. butt kickerjev

Povezava bass-shakerjev oz. butt kickerjev

slojani ::

Kupil sem po internetu par teh bas šejkerjev ki ustvarjajo tresljaje pod sedeži in se priklapljajo kot zvočniki, vendar nimam pojma kako jih sedaj prikopiti na moj pc sistem ki ima zvočo sound blaster live 24bit 5. 1 in pa imam nanjo priklopljene zvočnike vivanco 5, 1. Piše samo da so 4 ohme in da rabijo za pravilno delovanje pribl. 100 w amplifier. Kakšen ojačevalec naj nabavim in kako naj sploh povežem to z računalnikom če mi kdo lahko pomaga, prosim. Lahko jih vidite na www. Rightthing. Nl

Hvala za pomoč.
slo-jani

BluPhenix ::

?

BAss shakerji so navadno za v avto. Če se ne motim potrebujejo ojačevalnik (vsaj nekoč so jih). Na strani piše da it connects as a normal speaker, torej rabiš ojačevalnik. Se pravi SB -> ojačevalnik -> bass shaker.

Sicer pa ne vem koliko so zdrave te zadeve, da ti stalno nekaj pretresajo hrbtenico.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

kakšen ojačevalnik pa sploh rabim -mislim tip - ali je lahko tak kot za v avto ali kaj ? in kako to stvar potem priklopiti na elektriko če je za avto ????
slo-jani

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slojani ()

Ni treba da je za v avto, pač navaden za zvočnike. V kolikor je dovolj močen bi bil dober tudi stolp (čeprav ne vem točno kakšne el. lastnosti ima ta zadeva), samo če se ti skuri nisem jaz kriv.

Mislim da bi bilo boljše, da se drugič pozanimaš pred nakupom.

Vem da sem malo zabluzil z nakupom ampak kar je je. Glede el. specif. piše le to da so 4 omski rabijo cca 100w ojačevalnik in to je to.
To pomeni da mora zdaj izklopiti en par zvočnikov-tisti ki im subwufer iz zvočne na PC in nanj priklopiti verjetno ojačevalec(ki ga še nimam) ter nanj potem oba Shakerja . Ali lahko avtoojačevalec povežem z kakim priklopom na napajalniku račumalnika ki je 550 w ,kaj mislite ???
slo-jani

Avtoojačevalca ne priklapljat na računalniški napajalnik, no jaz ti tega ne priporočam. Pač nekje dobi 100W ojačevalnik. Na njega pelješ enak izhod iz zvočne, kot ga pelješ na ostale zvočnike.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ojačevalec za v avto

Oddelek: Loža
353013 (2513) Joseph033
»

Potrebujem ojačevalnik za subwoofer lahko tudi po naročilu

Oddelek: Zvok in slika
61408 (1295) A. Smith
»

230/14.4V za avtoojačevalec

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
202089 (1794) Makina
»

Debelina kabla, je dober uni za hišno napeljavo?

113655 (3462) Rocher
»

Comp. napajalnik za ojacevalec???

265195 (4792) jRk0

Več podobnih tem