Forum » Hlajenje in modifikacije » Overclockan Volcano II
Overclockan Volcano II
BroTheR ::
Bila je pac dolgocasna nedelja pa sem se spomnil clanka "Overclockanje ventilatorja". In tako se jaz po istem postopku spravim na Volcano II. Ventilator se zdaj vrti z cca 6400, prej pa se je z 4800. Edina slabost je to, da zdaj dela ZELO glasno pa se prst sem si porezal ...upam da bo cimdalj casa zdrzal LP
- spremenilo: BroTheR ()
YiMMi ::
Daj opisi malo postopek.....
Kako je sedaj z vibracijami.....
da nena prevec trese....
Kako je sedaj z vibracijami.....
da nena prevec trese....
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Povezes crno zico ventilatorja na belo zico napajalnika in to je to. Nic ne trese, ampak je ful glasen. Postopek mas tudi lepo opisan pod "Clanki" -> http://www.slo-tech.com/clanki/ov/ov.sh...
Zaenkrat deluje OK, boljse hladi, torej se je splacalo. Zal ne morem pogledat temp. proca (stara maticna). Proc je celeron 700@1052, stabilen.
luni ::
wow, da je nekdo celo uporabil ta clanek!
*sniff*
zdaj mas pa home-mad black-labeled Delto :)
no, skoraj
*sniff*
zdaj mas pa home-mad black-labeled Delto :)
no, skoraj
Artificial Intelligentia
Neo32 ::
Jah valdi Luni da kdo uporabi tudi tvoje clanke, se jest sm ga in sicer na SilverOrb-u, amapk je ta mod deloval hmmm recmo 5 minut pol je pa 3500 tolarjev slo u kurac. Ah kva mors, na napakah se je treba ucit.
Tic ::
Kje si pa silverorba staknu? A vs loveniji? A jst prav mislim, da je to uni nslednik bluorba!?
persona civitas ;>
U pizda zajebov sm, ne silverorba. Budala jest!!! Am Majesty V tko pise na skatlci, drgac je pa isti k goldenorb sam da je za AMD-je. Chrome orb.
Sam tale crystalorb more bit pa huda zadeva, saj po izgledu:) A ma kdo kaksne teste od njega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji v kišti full pomagajo, k padcu temp.! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3279 (2577) | migič |
» | TOPLO!!! VROČE!!! MSI-K7T TURBO!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1818 (1353) | Boško |
» | VOLCANO II - GLASNOST?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1601 (1310) | Binji |
» | Temperatura TbirdaOddelek: Pomoč in nasveti | 1694 (1484) | VASkO |
» | Kateri ventilatorji so najbloljši? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4893 (4280) | Lucio |