Forum » Programska oprema » MSn - Vprasanje?
MSn - Vprasanje?
DarkSite ::
hey
1)Imam problem z MSNjem. In sicer mi vedno prikazuje online status, čeprav imam vklucen away na 10 min. Kako se da to popravit. Recimo dela mi, če grem ven iz programa pa potem nazaj noter, vendar če ugasnem spet računalnik se mi problem spet pojavi in sem spet skoz online. Rešitev?
2) Ali obstaja kak način, da preveriš če je naka oseba aktivna oz. če chata, čeprav ima vključen drugi status(away, busy, itd)?
tnx
bye
1)Imam problem z MSNjem. In sicer mi vedno prikazuje online status, čeprav imam vklucen away na 10 min. Kako se da to popravit. Recimo dela mi, če grem ven iz programa pa potem nazaj noter, vendar če ugasnem spet računalnik se mi problem spet pojavi in sem spet skoz online. Rešitev?
2) Ali obstaja kak način, da preveriš če je naka oseba aktivna oz. če chata, čeprav ima vključen drugi status(away, busy, itd)?
tnx
bye
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komu POST AG (AT) posreduje pošto v SLO?Oddelek: Loža | 6984 (3345) | starfotr |
» | Kako smo letos izgubili še v pokruOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11202 (2939) | c3p0 |
» | Prihaja Britannica dve, Wikipedija pazi seOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5732 (3727) | ahac |
» | irc...Oddelek: Omrežja in internet | 1567 (1315) | MilkoSan |
» | Slo-Tech irc kanal (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6987 (5441) | BigWhale |