» »

PC naključno zgublja vse povezave (internet in LAN)

PC naključno zgublja vse povezave (internet in LAN)

AtaStrumf ::

Pismo, a se komu sanja zakaj bi mi računalnik tako naključno, meni nič, tebi nič zgubljal internetno povezavo, istočasno crkne LAN povezava in to se dogaja tako, da jaz lepo mislim, da se mi stvari loadajo, pol se pa zbudim ali pridem dam, pa vidim, da je po kratkem času ko sem zapustil PC crknila povezava in se ni skor nič zloadalo. To se mi sedaj že mal preveč dogaja (21.jan, 22.jan, 30.jan, 1.feb) in nekaj bo treba ukrent. Mam pa Telemach kabel za net in v prejšnjih treh letih so to ni dogajalo sploh, sedaj v zadnjih par mesecih pa vedno več in mi gre že jako na ... Sem že hotel peezdit na Telemach, samo po reštartu internet spet dela, prej pa se lahko na glavo postavim pa nikakor ne morem povrnit ne interneta ne LAN-a. DU meter grafek zgleda pa takole:

Kaj bi to bilo? Kak glup virus, trojanc, antivirus, wins update, ...

KuhaR ::

Meni se isto dogaja zadnjih mesec dni in to skoraj vsaki dan bolj in bolj.

Bojevnik ::

za internet se mi dogaja tudi zadnje čase, včasih da spet dobim povezavo je dovolj če samo računalnik resetiram, včasih je pa treba router resetirat.

Zanimivo! Torej nisem idini. Sumim na kak napad z interneta :\! Kaspersky mi javi da me je napadel nek Helkern al kva že in da ga je ustavil, pol dam pa da naj mi več ne javlja tega, ker je to skor stalno, tako da morda po določenem številu napadov vse zabrejka???

ronaldo ::

Verjetno zaradi firewalla. Ce pa mas Winxp sp1 pol pa pojdi v network conections > moja internet povezava ali local area conection in properties> pri authentication, ce je kljukica jo daj stran. To naj bi delovalo.

Pri Authentication imam vse sivo in ni nobene kljukce.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4359 360 361 362 )

Oddelek: Omrežja in internet
180762723264 (6490) MrStein
»

Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )

11948738 (18978) solatko
»

[Remote Desktop] restart + ponoven login

Oddelek: Operacijski sistemi
221852 (1536) neres
»

Internet štekal danes ponoči (ADSL) (strani: 1 2 )

807000 (5268) IceLord
»

Slo-Tech, nekam počasen si mi :)

Oddelek: Slo-Tech
462709 (1562) Bakunin

Več podobnih tem