Forum » Zvok in slika » Zamik zvoka v DVD filmu
Zamik zvoka v DVD filmu
tinesko ::
Iz interneta sem potegnil dvd film Flightplan in ko mu vstavim slovenske podnapise se zvok več ne ujema s sliko(sekunda ali dve zamika).Probal sem delat na dva načina(z vob edit - ifo edit in z dvd labom pa je v obeh primerih isti rezultat.Original dela čist ok, se pravi, da pride do zamika nekje pri demuxanju ali pa združevanju.
Ali se da to kje nastavljat oz kontrolirat in po možnosti naj bi bili to omenjeni programi,ker sem jih bolj vajen.Sem pa drugače na ta način uredil že kar par dvd-jev, tko da nisem čisti laik, vendar tukaj mi je pa zmanjkalo...
Ali se da to kje nastavljat oz kontrolirat in po možnosti naj bi bili to omenjeni programi,ker sem jih bolj vajen.Sem pa drugače na ta način uredil že kar par dvd-jev, tko da nisem čisti laik, vendar tukaj mi je pa zmanjkalo...
- zaklenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MPAA dosegla zaprtje strani Popcorn Time in YTS, konec skupine YIFYOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 17798 (12901) | Jeronimo |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78005 (20141) | CaqKa |
» | Kateri player za mkv fajle (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8426 (6751) | gibaj |
» | Invalid floating point operationOddelek: Programska oprema | 1481 (1481) | opeter |
» | Podnapisi pri Divx filmihOddelek: Zvok in slika | 3588 (3261) | shadow |