Forum » Kaj kupiti » SB Audigy Player VS Hercules game teater
SB Audigy Player VS Hercules game teater
tomaz255 ::
Odločam se za nakup nove zvočne kartice, pa ne vem za katero se naj odločim. Prosim svetujte mi z vašimi izkušnjami.
Daishi ::
Audigy ima firewire in najbolj kvaliteten zvok med vsemi karticami izpod 50.000 kar sem jih slisal.
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
ICQ No.: 56362066
danielka84 ::
jaz bi ti bolj priporočal TheaterXP. zakaj?
Iz preprostega razloga, to novo(neki HD) tehnologojo, ki jo podpira Audigy se ne uporablja nikjer v praksii, vsaj sedaj še ne, to bo enkrat čez leto ali dve...
Hercules Theater XP pa ima mnogo več dobrot; optični izhod,vhod, potem imaš 5+1 izhod, potem imaš še posebej na racku za slušalke izhod pa 1 na kartici vhod, pa še 1ga na racku. pa še in še...
aja, pa še USB razdelilec ima: iz 1 na 4
Za ta denar se ti bolj splača kupit Theater XP!!!
Iz preprostega razloga, to novo(neki HD) tehnologojo, ki jo podpira Audigy se ne uporablja nikjer v praksii, vsaj sedaj še ne, to bo enkrat čez leto ali dve...
Hercules Theater XP pa ima mnogo več dobrot; optični izhod,vhod, potem imaš 5+1 izhod, potem imaš še posebej na racku za slušalke izhod pa 1 na kartici vhod, pa še 1ga na racku. pa še in še...
aja, pa še USB razdelilec ima: iz 1 na 4
Za ta denar se ti bolj splača kupit Theater XP!!!
ni-da-ni
tomaz255 ::
zvočnike mam še zaenkrat 2+1, razmišljam pa o nakupu novih. Drugače pa jo rabi za oboje, igre in DVD
_Mortal_ ::
Theather ti da prostorski zvok z tok zvočniki Augidy je pa neuporabna razen če ne kupš ene fajn zvočnike
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16712 (10651) | FlamE#7 |
» | 5.1, nekaj je narobe. Al`pa ne znam kaj nastavit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (1153) | BlackHole |
» | Zvočna karticaOddelek: Kaj kupiti | 1233 (1112) | 5er--> |
» | Katera zvočna kartica 5.1?Oddelek: Zvok in slika | 1470 (1158) | jamiroq |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1900 (1598) | Trdi |