» »

Outlook sploh noče več dolpovlečt in pošiljat majlov :(

Outlook sploh noče več dolpovlečt in pošiljat majlov :(

bastadu ::

Pred dvema dnevoma ko sem pognal Ooutlook Expres (5.5) mi sploh ni hotelo več vlečt dol majlov, pa tudi pošiljat se ne da več... Tam ko bi mogle biti zelene kljukice, so sami rdeči križeci... Nastavitev nisem nobenih spreminjal... Spodaj je slikica z vrnjenimi rezultati (erori), če bo komu kaj pomagalo ugotoviti kaj je narobe... Hvala!

LordKnedl ::

Odstrani račun (orodja/računi/pošta) in ga ponovno nastavi.

LP

XsenO ::

Imaš mogoče kakšen antivirus tipo nortona, ta ti spremeni geslo in uporabnika, če zazna virus ali tudi ne
1 + 1 = 1

Sergio ::

izključi secure :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

JLP ::

Sej to ma izklučen. Če bi mel vklučen bi port bil pol 995 če se ne motm in ne 110. Pa itak piše SSL: No tko da se vid da je odkloplen. Mejbi ma pa server mal probleme.
Live long and prosper!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JLP ()

bastadu ::

Hja je bil Norton Antivirus. Sem tam izključil pregled pošte, pa me je ponovno za gesla vprašal, sedaj je pa vredu... Sam nevem zakaj to, to bi moralo tudi vseeno delati tudi z vključenim pregledom pošte... to mi smrdi po bugu s strani Symateca... No skratka hvala za idejo vsem!

DeLonghi ::

ja na zalost je tudi meni to Norton naredil..zadnje cajte kr malo razocaran nad njim
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe

D.A.

Han ::

Imel sem isti problem, ker sem Nortona blokiral preko ZoneAlarma (požarnega zidu). Ko sem mu pustil zraven, je težava izginila...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

požarni zid

Oddelek: Omrežja in internet
181285 (1052) StratOS
»

Kateri antiviru program in kaj menite o nortonu

Oddelek: Programska oprema
392444 (1950) madmitch
»