Forum » Izdelava spletišč » Triera - metka.tv
Triera - metka.tv
Backup22 ::
Pozdravljeni!
Včeraj smo uredili strežnik na Trieri in domeno metka.tv. Vse dela bp, vendar par kolegov strani ne vidi (ISP je Triara), siolovcem pa dela vse ok. Vse skupaj se mi zdi zelo čudno! Any ideas?
Trierovci prosim vas, da pogledate, če se stran (under construction) odpre ali ne
Metka
Včeraj smo uredili strežnik na Trieri in domeno metka.tv. Vse dela bp, vendar par kolegov strani ne vidi (ISP je Triara), siolovcem pa dela vse ok. Vse skupaj se mi zdi zelo čudno! Any ideas?
Trierovci prosim vas, da pogledate, če se stran (under construction) odpre ali ne
Metka
//
Backup22 ::
Svaša! Meni pa odpre pa kakim 7mim kolegom tudi (niso na trieri). Očitno bo treba še kakšen dan počakat zaradi DNS refresha... Ni mi pa jasno zakaj siolovci stran vidijo, trierovci pa ne :)
//
Roych ::
Heko pomagam sam ce castis na pl... se veš ki se vidimo
Haydeeeee!
Haydeeeee!
Insanity is making me nutz!! ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Občasni nekajminutni izpadi Arnesa preko kabla?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4163 (3208) | bastadu |
» | Triera kabel preko routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 2907 (2663) | boych |
» | Siol blokiral omrežje TRIERE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5812 (4427) | Cuoresportivo |
» | triera internetOddelek: Omrežja in internet | 1797 (1383) | Tilen |
» | Triera & omejevanje prometaOddelek: Omrežja in internet | 1848 (1364) | Jakka |