Forum » Omrežja in internet » obnova arnes accounta
obnova arnes accounta
dexter ::
Hello!
Kaj moram poslat da mi na arnesu obnovijo account, a samo potrdilo o upisu ali se kej.Mogoce ma kdo naslov kam poslat?
Prijavil sem se na volja.net,mogoce kake Vase izkusnje bolje slabse kot arnes (pri volji mi ne dela arnesov proxy,zakaj?).
LP
Kaj moram poslat da mi na arnesu obnovijo account, a samo potrdilo o upisu ali se kej.Mogoce ma kdo naslov kam poslat?
Prijavil sem se na volja.net,mogoce kake Vase izkusnje bolje slabse kot arnes (pri volji mi ne dela arnesov proxy,zakaj?).
LP
"...And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you"part of Ezekiel 25:17
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17195 (17195) | Bakunin |
» | Postavitev domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2763 (2487) | Ales |
» | Kako dolgo bo treba cakati na kabelski net pri KKS-ju? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 3638 (2679) | speed machine |
» | telemach-arnes-a je kdo zdejle stimal?Oddelek: Omrežja in internet | 1861 (1483) | Meissa |
» | Problemi pri .SI domeniOddelek: Omrežja in internet | 1009 (870) | Kekec |