Forum » Omrežja in internet » Bluetooth vmesnik in ineternet
Bluetooth vmesnik in ineternet
Asterix ::
Zdravo
Na stacionarnem PC-ju je kabelski modem (triera, 2048/384kb). V prenosniku je Bt modul, ključek. Bi torej šel internet na malem, če je v obeh tale ključek?
Rabil bi zato, ker se doma kregam, ko je samo na velikem pcju net. Tako ni treba wireless routerja kupit.
hvala, lep pozdrav
Na stacionarnem PC-ju je kabelski modem (triera, 2048/384kb). V prenosniku je Bt modul, ključek. Bi torej šel internet na malem, če je v obeh tale ključek?
Rabil bi zato, ker se doma kregam, ko je samo na velikem pcju net. Tako ni treba wireless routerja kupit.
hvala, lep pozdrav
N e o
Gwanaroth ::
Ja, mislim, da bi šlo. Tvoje Bluetooth naprave morajo podpirat Network Access servis, da boš potem lahko na stacionarnem PCju sharal internet povezavo na Bluetooth network. Zadeve nisem še probal ampak načeloma bi mogla delovat. Ampak pomni! Na notesniku, ki bo prek Bluetootha povezan s stacionarnim, ne boš mogel izkoristit celotne pasovne širine internet dostopa. Ti imaš 2048 kbps, Bluetooth pa premore teoretično 721 kbps. Meni npr. ni uspelo spraviti več kot 200.
Če ti ne uspe z Bluetoothom in v primeru, če imaš v prenosniku že vgrajen Wlan, se ti mogoče splača nakup PCI Wlan kartice ki jo vgradiš v stacionarnega [kakih 7 jurjev], nakar se lahko sprehajaš po stanovanju z laptopom in netom [v primerjavi z Bluetoothom, ki lovi bolj tako-tako].
Če ti ne uspe z Bluetoothom in v primeru, če imaš v prenosniku že vgrajen Wlan, se ti mogoče splača nakup PCI Wlan kartice ki jo vgradiš v stacionarnega [kakih 7 jurjev], nakar se lahko sprehajaš po stanovanju z laptopom in netom [v primerjavi z Bluetoothom, ki lovi bolj tako-tako].
Lights often keep secret hypnosis..
Asterix ::
Tudi to sem premišljeval. To je taka kartica, ki ima tako anteno ven, ne? in se vlozi v PCI vodilo?
Wireless imam na malem tisti kljucek, ki sem ga zraven dobil.
BT preko gsm-a na laptopu mi nese 921 kbps. 33 kbUL in 67 kb DL, to je nekako kot ISDN, za silo.
Hvala
Wireless imam na malem tisti kljucek, ki sem ga zraven dobil.
BT preko gsm-a na laptopu mi nese 921 kbps. 33 kbUL in 67 kb DL, to je nekako kot ISDN, za silo.
Hvala
N e o
Gwanaroth ::
Wlan kartica
ISDN je [če gre po obeh kanalih] 128 kbps.
ISDN je [če gre po obeh kanalih] 128 kbps.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 388866 (5424) | dussan |
» | Android -> Bluetooth -> Dumbphone -> Internet/VPNOddelek: Pomoč in nasveti | 1277 (1188) | JanK |
» | Laptop in PCOddelek: Omrežja in internet | 1131 (1036) | 'FireSTORM' |
» | Teličkovo nabijanje!Oddelek: Omrežja in internet | 2657 (1852) | madmitch |
» | Mobilna konkurenca ADSL/KABEL ponudnikom?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2695 (2695) | alien-w |