Forum » Programiranje » DirectDraw C#
DirectDraw C#
Reliant ::
Lep pozdrav vsem !
Za izrisovanje uporabljam GDI+ (predvsem za izrisovanje slik), ko se teh slik kar nabere mi se izrisovanje zelo! zelo! upočasni.
Zaradi hitrosti bi rad uporabljal DirectDraw, problem je v tem, da po 2 urah googlanja sem našel samo zahtevne tutoriale in malo jih je bilo povezano z C#.
Če ima slučajno kdo kakšen primer (še posbej če je napisan tutorial), mi naj lepo prosim sporoči.
Hvala že v naprej
reliant
Za izrisovanje uporabljam GDI+ (predvsem za izrisovanje slik), ko se teh slik kar nabere mi se izrisovanje zelo! zelo! upočasni.
Zaradi hitrosti bi rad uporabljal DirectDraw, problem je v tem, da po 2 urah googlanja sem našel samo zahtevne tutoriale in malo jih je bilo povezano z C#.
Če ima slučajno kdo kakšen primer (še posbej če je napisan tutorial), mi naj lepo prosim sporoči.
Hvala že v naprej
reliant
NoUse4AName ::
DirectDraw je deprecated. Torej je zastarelo in ni več v uporabi. Vse kar je za risanje je v Direct3D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows igra (AirXonix) preko Wine na Linuxu in 3D pospeševanjeOddelek: Programska oprema | 639 (580) | Hayabusa |
» | Izšla novi Wine 1.4 in CrossOver XIOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5354 (4139) | arjan_t |
» | Vista x64 in Nvidiini driverjiOddelek: Zvok in slika | 2112 (1142) | Senitel |
» | cuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 808 (759) | _Prince_ |
» | težave pri predvajanju filmov.Oddelek: Zvok in slika | 1181 (1103) | pblaz |