Forum » Pomoč in nasveti » Urejanje DVD-ja
Urejanje DVD-ja
st00rm ::
Mam en DVD (z meniji) in ko ga zaženem mi vskaič avtomatsko začne predvajat v nemškem jeziku z nemškimi podnapisi (lahko sicer zamenjam). Zraven je na DVD-ju tudi možnost ang. jezika z ang. podnapisi.
S katerim programom bi lahko nastavil da se film začne predvajat v ang. jeziku brez podnapisov (pa še da meni odstranim - to ni toliko nujno) ???
S katerim programom bi lahko nastavil da se film začne predvajat v ang. jeziku brez podnapisov (pa še da meni odstranim - to ni toliko nujno) ???
God must love stupid people because he made so many of them.
- spremenil: st00rm ()
JOKER ::
Hmmm ..... DVD Shrink ! ... dela čudeže !
V nastavitvah. Čudno ne? Kater player uporabljaš. Moraš drugič vsaj to povedat da ti bo kdo znal odgovorit.
st00rm ::
in v power dvd mi začne nemško šprehat in v win media player
sej lahko naštimam da bo ang. sam kako naštimat da bo vedno tako???
V DVD Shrink sem odstranil nemščino in zdej mi zamrzne power dvd in win media player
sej lahko naštimam da bo ang. sam kako naštimat da bo vedno tako???
V DVD Shrink sem odstranil nemščino in zdej mi zamrzne power dvd in win media player
God must love stupid people because he made so many of them.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: st00rm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77880 (20016) | CaqKa |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4429 (3709) | R33D3M33R |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2471 (2104) | frenkb |
» | Težave pri predvajanju mpg datotekOddelek: Zvok in slika | 1589 (1515) | atim |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6386 (5372) | franc3e |