Forum » Operacijski sistemi » WIN XP - zastekajo pri velikem pretoku podatkov preko mreze
WIN XP - zastekajo pri velikem pretoku podatkov preko mreze
vesel ::
Ziv.
Imam streznik za dolvleko filmov (Duron 1800+, 512MB RAM, SATA disk 1GB/s mrezna). Zastekajo mi winsi in ne morem dostopat do masine, ce kopiram preko mreze vsaj ene 5GB podatkov.
A je imel ze kdo z tem tezavo?
Hvala za info.
Imam streznik za dolvleko filmov (Duron 1800+, 512MB RAM, SATA disk 1GB/s mrezna). Zastekajo mi winsi in ne morem dostopat do masine, ce kopiram preko mreze vsaj ene 5GB podatkov.
A je imel ze kdo z tem tezavo?
Hvala za info.
-=VESEL=-
Klenobo ::
Z katerim programom pa DL?
Pajek.Net, (http://www.pajek.net)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)
tvich ::
Katere windowse? (XP, 2003 server, 2000...)
Katero znamko mrežne?
Ali imaš gonilnike za mrežno?
Kako ti zaštekajo? (zamrzne, bsod)
Ker software za dolvleko filmov uporabljaš?
Kako dostopaš do mašine? (lokalno, odaljeno)
Ali imaš iste probleme pri nalaganju podatkov samo iz enega vira?
Ali imaš VSE popravke za OS?
Si že preiskal vse z drugim antivirusnim programom kakor tisti, ki ga že maš?
Jst bi poskusil najprej kje gonilnike za mrežno najdet, update-tat... Dvomim, da je kaj z diskom, ker bi ti težko tok hitro dol vlekel, da bi disk klecnil. Drugač če je pa programska napaka je pa še vedno najlažji particijo z Windowsi zbrisat pa nov instal.
LP
Katero znamko mrežne?
Ali imaš gonilnike za mrežno?
Kako ti zaštekajo? (zamrzne, bsod)
Ker software za dolvleko filmov uporabljaš?
Kako dostopaš do mašine? (lokalno, odaljeno)
Ali imaš iste probleme pri nalaganju podatkov samo iz enega vira?
Ali imaš VSE popravke za OS?
Si že preiskal vse z drugim antivirusnim programom kakor tisti, ki ga že maš?
Jst bi poskusil najprej kje gonilnike za mrežno najdet, update-tat... Dvomim, da je kaj z diskom, ker bi ti težko tok hitro dol vlekel, da bi disk klecnil. Drugač če je pa programska napaka je pa še vedno najlažji particijo z Windowsi zbrisat pa nov instal.
LP
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tvich ()
HellRaiseR ::
Isto se dogaja tudi na sestrinem racunalniku(integrirana mrezna VIA II Rhine Ehternet Adapter). Racunalnik sicer ne zmrzne, le mreza se ne odziva(no dobro odziva se z pingi > 20000ms). Če grem u device maneger in disejblam mrežno, in jo spet enablam zadeva deluje. Sklepam da so krivi driverji. Zanima me kateri driverji za VIA II Rhine delujejo vredu?
vesel ::
JA tocno to je to, samo problem je k mam masino na remote brez monitorja, tipkovnice ...
Notri mam gigabit mrezno ne vem tocno kere firme. Bom pogledal res kaj je z driverji.
Sporocam ...
Notri mam gigabit mrezno ne vem tocno kere firme. Bom pogledal res kaj je z driverji.
Sporocam ...
-=VESEL=-
kilergas ::
MEl sem podoben problem,.namrec ko sm kopiral preko omrezja se mi je masinca zmrznila ali pa resetirala,proal sm menjati driverje in malo morje vsega in zmeraj ista pasta.Pb nakupu nove plosce se je problem resil (ona pa je tako in tako izdihnila)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z instalacijo win xpOddelek: Operacijski sistemi | 1423 (1240) | #000000 |
» | POMOČ s driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4947 (4761) | gantar8 |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4006 (3802) | imagodei |
» | Kje dobiti VSE gonilnike za 56k modeme?Oddelek: Strojna oprema | 1156 (927) | Ch4N93 |
» | Norton Ghost - kako kopirati image preko mreže?Oddelek: Programska oprema | 1370 (1210) | pirx |