Forum » Operacijski sistemi » Obnovitev sistema - nujno
Obnovitev sistema - nujno
Eki ::
Čao
Nujno bi potreboval pomoč pri obnovitvi sistema. Otroci so se nekaj igrali na računalniku in nekako uspeli izbrisati kompleten d disk, Kakšen je kompleten postopek za obnovitev , oziroma za vrnitev v predhodnjo stanje kakršno je bilo. Hvala za pomoč. To se je pripetilo pred približno pol ure , okoli 19.30
Nujno bi potreboval pomoč pri obnovitvi sistema. Otroci so se nekaj igrali na računalniku in nekako uspeli izbrisati kompleten d disk, Kakšen je kompleten postopek za obnovitev , oziroma za vrnitev v predhodnjo stanje kakršno je bilo. Hvala za pomoč. To se je pripetilo pred približno pol ure , okoli 19.30
Eki
runner ::
Res je,program GETDATABACK od firme Runtime software dela takorekoč čudeže pri izbrisanih podatkih,particijah,poškodovanih diskih.Sam je najbolje da v mašino priklopiš še en disk na katerega boš shranil pridobljene podatke.Če ne gre piši na runner@volja.net,pa ti pošlem program če rabiš.
lp
lp
Eki ::
Hvala za pomoč runner, sedaj nekaj probavam z EasyRecovery, pa mi tudi ne ratuje kaj preveč. Mi lahko pove gdo postopek kaj moram narediti s tem programom.
Eki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjena particija - nujno!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2591 (2139) | 69charger |
» | zunanji disk nehal delat. recovery?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5011 (4724) | roller2 |
» | Saj se ne more zgoditi meni - izbris particije wtf? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4886 (3868) | Dejk0 |
» | Partition Magic-izguba particije in podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1374) | Pyr0Beast |
» | Sesulo mi je particijoOddelek: Pomoč in nasveti | 806 (766) | Wolverine |