Forum » Zvok in slika » brezžični monitor
brezžični monitor
trensi ::
pozdravljeni...
a bi kdo vedu, kako bi priključil monitor na PC po brezžični povezavi? a obstaja kakšna taka naprava?
lp
bojan
a bi kdo vedu, kako bi priključil monitor na PC po brezžični povezavi? a obstaja kakšna taka naprava?
lp
bojan
Kato ::
Ja jaz sem videl nekaj časa nazaj v neki reviji( zdi se mi Monitor), neko napravo , ki ima VGA nekaj USB-jev, na računalnik je pa povezana brezžično, mislim da je stala okoli trideset tisoč.
Fina stvar če hočeš imeti računalnik v drugi sobi, problem je pa v tem, da nima DVI ter samo dva USB-ja.
Fina stvar če hočeš imeti računalnik v drugi sobi, problem je pa v tem, da nima DVI ter samo dva USB-ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prisluškovalna orodja v podatkovnih kablihOddelek: Novice / Varnost | 7966 (6027) | feryz |
» | Microsoft: z Windows 10 Creators Update raje počakajteOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13479 (10250) | MrStein |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 24304 (20764) | [D]emon |
» | Druga, moderna inkarnacija Commodoreja 64 razkrita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 15292 (12704) | driver_x |
» | VGA se poslavlja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 19800 (17409) | Jst |