» »

monitor - premajhna slika

monitor - premajhna slika

nightman ::

Mam en problem, ki se sliši zelo neumno namreč slike ne morem do konca raztegniti, dal sem pa do konca se pravi 100%. Pa fora je tud da pri nekaterih resolucijah lahko raztegnem do konca na nekaterih pa pač NE. Pa tud če spremenim frekvenco osveževanja mi noče npr. pri resoluciji 1280x1024 mi dela na 60 Hz lepo če pa spremenim na 85Hz pa mi zmanjša sliko in je ne morem do konca raztegniti. Je pa zanimivo da mi je dolgo cajta delalo vse ok nato pa se mi je vse porušilo. Mam pa LiteON 19" zdj za model ne vem točno bom poskušal najti kakšno informacijo. Zahvaljujem se za bilo kakšno informacijo.

SavoS ::

Bi bilo pa dobro da poveš še ali imaš LCD monitor ali CRT monitor..... namre pač ni vseeno kje imaš kakšno resolucijo naštimano.....LCD MONITORJI optimalno dobro delujejo na 60Hz osveževanja in NE PRESTAVLJAJ NA VEČ!!
CRT monitorji so pa čist druga pesem.. višja kot je frekvenca osveževanja, manj bodo trpele oči... hja samo preglej ali to frekvenco sploh podpira tvoj monitor.... klikni na nastavitve monitorja in preglej, če je kljukica za ## skrij načine, ki jih ta monitor ne more prikazati ##... če ni kljukice potem odkljukaj in uporabi in preglej kako je zdaj.....seveda, če imaš pa LCD pa pozabi vse to in pusti na 60HZ.
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Enron x86 ::

A ti to dela že od zmeraj al si slučajno kakšne nove gonilnike za grafično kartico nameščal? Jest mam eno čudno izkušnjo z nVidiinimi gonilniki (84.xx al neki) in so mi ponastavili vse nastavitve slike za resolucije, še svetlobo in kontrast...:\

nightman ::

Imam CRT monitor in monitor mi sigurno podpira in take nastavitve sem imel dolgo časa. Nato sem 1x pri eni igrici štimal resolucijo nakar mi ne hotelu več povečati slike do konca. Sem lih kar formatiral disk in težava še vedno obstaja. Sedaj lahko laufam na 1280x1024 pri 75Hz če pa dam na 85 pa mi zmanjša sliko. Skoraj sigurno je hardware problem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igranje na najvišji ločljivosti

Oddelek: Novice / Grafične kartice
454518 (3308) Suli
»

zakaj je LCD bolj zdrav (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
557438 (6122) trs
»