Forum » Pomoč in nasveti » Razdelevanje particij ino NTFS dat.sistem
Razdelevanje particij ino NTFS dat.sistem
jRk0 ::
Trenutno mam winxp, in ko sem jih snemo, sem mel narejeno le eno particijo pa mi win 98 niso potem vec delali. Particijo bi rad razdelil, da bi potem lahko ene fajle dal na drugo, ker jih nocem zgubit. Vem, da se to da s programom Partition Magic, ne vem pa kje se ga dobi pa ce je zatojn al za placat. Potem pa me se zanima kje nastavis da je v winxp NTFS datotecni sistem, pa kake ma sploh prednosti pred fat32. Lepa hvala.
You fuck up once, you loose two teeth.
rap3r ::
Program je za plačat, z demo verzijo si nemorš nč pomagat! Probi ga dobit na kkšni warez strani! Glede NTFS, nastavš ga, ko bootaš iz XP cdja, in tm daš install win xp, pol maš pa convert to NTFS, fortmat...te opcije maš! In daš convert! Prednosti so da lahko stiskaš sam določene mape, al pa cel disk, taka particija je s kodo zaščitena! Slabosti? Nevem, jz mam to slabo izkušnjo, pr win 2000 sicr, da so se mi windowsi sesul, in nism mogu do teh podatkov, NTFS particiji, ker dos nezna te particije brat, in je tud nism mogu back up-at! V XP-jih pa zaenkrat dela brezhibno!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
andrej ::
ce masina ne bootne in mas NTFS lahko:
a. uporabis Recovery Console - bootnes z w2k ali XP Cd-ja in izberes reparair in nato stisnes C.
b. uporabis DOs sistemsko diskto s programom NTFS for DOS.
c. uporabis linux sistemsko disketo s podporo za NTFS...
a. uporabis Recovery Console - bootnes z w2k ali XP Cd-ja in izberes reparair in nato stisnes C.
b. uporabis DOs sistemsko diskto s programom NTFS for DOS.
c. uporabis linux sistemsko disketo s podporo za NTFS...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7296 (5757) | Mavrik |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1373) | @ljash |
» | NTFS->FAT32Oddelek: Programska oprema | 1660 (1428) | Matek |
» | NTFS +/-Oddelek: Operacijski sistemi | 1782 (1599) | Loki |
» | NTFS v FAT32Oddelek: Zvok in slika | 2036 (1852) | andrej |