Forum » Zvok in slika » Ali olympus m:robe 500i MP3 predvajalnik lahko predvaja video?
Ali olympus m:robe 500i MP3 predvajalnik lahko predvaja video?
matobeli ::
piše da ne more predvajati videa, nekje pa sem slišal da ga lahko, kaj pravite vi?
uradna stran in predstavitv
uradna stran in predstavitv
- spremenilo: Stepni Volk ()
Dr_M ::
ne ne more predvajat videa. nima dovolj zmogljivega procesorja. pa za kej tazga bi rabu izvorno kodo firmwarea.
matobeli ::
ah mislim pa da procesor ima čisto dovolj močan, še moja stara n3510i je lahko, sicer počasi, vrtela filme, saj tisti firemwire me je zanima ja, če bi ga slučajno kdo imel... (in seveda delil-tudi plačam )
Dr_M ::
cem ne ne verjames, tuki so ljudje, ki vedo veliko vec od naju in vecina sklepa, da nima dovolj mocnega procesorja. v to sm tut jest preprican, glede na to, da ze pri tistmu mixu slike stekajo.
kot pa sm ze reku, rabu bi izvorno kodo firmwarea, ki pa ga olympus po vsej verjetnosti nikol ne bo izdal. razn ce ga bo kdo ukradu.
kot pa sm ze reku, rabu bi izvorno kodo firmwarea, ki pa ga olympus po vsej verjetnosti nikol ne bo izdal. razn ce ga bo kdo ukradu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSP movie playback?Oddelek: Konzole | 1952 (1162) | Roky1996 |
» | [Flash] predvajanje videaOddelek: Programiranje | 1751 (1599) | R33D3M33R |
» | Video streaming in strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1523 (1226) | rkasteli |
» | Konec z iPodi? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8947 (6782) | Nejc Pintar |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12398 (7485) | Alec999 |