Forum » Pomoč in nasveti » XP uninstall
XP uninstall
Aljo1 ::
Diska imam razdeljen na dva dela:
c: win ME
d:win XP,
sedaj pa me zanima kako naj spravim XP-je dol iz računalnika da bom lahko instaliral na d: win98SE.
Razlogov za to dejanje imam VELIKO, pa ne bomo o tem!
z FDISK-om sem poiskusil pa ne gre brisat particije za d:
C: kjer je win ME pa mora ostati, ker imam na njem zelo pomembne podatke!
Pa še nekaj: kje naj vklopim v Internet exsplorerju tisto najbolj spodnjo vrstico, v katera piše kaj se nalaga, koliko časa še potrebuje da se stran naloži,... nekako sem jo izbrisal. (IE 6.0 v XP)
v task manager-ju v processes imam datoteko svchost.exe 5 krat naloženo, zakaj in kaj dela ta datoteka!
c: win ME
d:win XP,
sedaj pa me zanima kako naj spravim XP-je dol iz računalnika da bom lahko instaliral na d: win98SE.
Razlogov za to dejanje imam VELIKO, pa ne bomo o tem!
z FDISK-om sem poiskusil pa ne gre brisat particije za d:
C: kjer je win ME pa mora ostati, ker imam na njem zelo pomembne podatke!
Pa še nekaj: kje naj vklopim v Internet exsplorerju tisto najbolj spodnjo vrstico, v katera piše kaj se nalaga, koliko časa še potrebuje da se stran naloži,... nekako sem jo izbrisal. (IE 6.0 v XP)
v task manager-ju v processes imam datoteko svchost.exe 5 krat naloženo, zakaj in kaj dela ta datoteka!
- spremenil: Aljo1 ()
Hvala za hiter odgovor!
Računalnik uporabljam le za igre in internet (Dial up 1h/dan) ter za pisanje dnevnikov WORD.
Igre pod XP-ji tečejo (vsaj trenutne, katere igram Commandos2, Max Payne, Quake, UnrealT...) počasneje kot pod winME. Zgubim kar po 10fps. Npr.: QArena v ME 45-50fps v XP 35-40fps. Visual effect v XP imam na best performance. Imam pro verzijo. Razen opisanega ne uporablaljam nič drugega in novega kar ne bi bilo v 98 ali v ME. Pa še veliko prostora zavzamejo.
Zadnje čase pa po vklopu XP-jev zamrzne opravilna vrstica za kakih 30s, in ko izlopim Xp-je se izklapjajo 1-2 minuti. Pri ME mi je rač. zablokiral le 2 na mesec, pri uporabi XP pa 5 na dan. Zato bom raje počakal na driverje in popravke in nato bom začel uporabljati XP-je.!
Računalnik uporabljam le za igre in internet (Dial up 1h/dan) ter za pisanje dnevnikov WORD.
Igre pod XP-ji tečejo (vsaj trenutne, katere igram Commandos2, Max Payne, Quake, UnrealT...) počasneje kot pod winME. Zgubim kar po 10fps. Npr.: QArena v ME 45-50fps v XP 35-40fps. Visual effect v XP imam na best performance. Imam pro verzijo. Razen opisanega ne uporablaljam nič drugega in novega kar ne bi bilo v 98 ali v ME. Pa še veliko prostora zavzamejo.
Zadnje čase pa po vklopu XP-jev zamrzne opravilna vrstica za kakih 30s, in ko izlopim Xp-je se izklapjajo 1-2 minuti. Pri ME mi je rač. zablokiral le 2 na mesec, pri uporabi XP pa 5 na dan. Zato bom raje počakal na driverje in popravke in nato bom začel uporabljati XP-je.!
Dami ::
Hmm...Men so XP (ko sn jih še meu gor....šli so pa pa, kr mam pač prepočasno (prestaro) mašino) fajn delal. Mislim da bi mogu glih obratno nardit. Dej XP na glavno, C: particijo, na d: pa pol 98 (če bo to sploh potrebno). Če maš pa bol počasno mašino si pa dej gor win2000 pa boš zadovoln.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Je že storjeno bye XP-ji
Imel sem tudi 2000 pa me je zelo motilo, da so se nalagali tako dolgo.
Finta je da imam na C-ju v ME posnet nek program, ki ga ne smem premikati.
Zdaj pa bodo XP-ji kar počakali na polici, da se stabilni driverji pojavijo, dodatki in updati, da se ne bom jezil pri errorjih
Imel sem tudi 2000 pa me je zelo motilo, da so se nalagali tako dolgo.
Finta je da imam na C-ju v ME posnet nek program, ki ga ne smem premikati.
Zdaj pa bodo XP-ji kar počakali na polici, da se stabilni driverji pojavijo, dodatki in updati, da se ne bom jezil pri errorjih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naslednik Viste že 2009? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14873 (9528) | Kenpachi |
» | XP vs. 2k - hitrost (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4114 (3164) | BaRtMaN |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1875 (1489) | daylight |
» | XP in igreOddelek: Programska oprema | 1569 (1172) | andrej |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1590 (1448) | Spajky |