Forum » Programska oprema » Iščem užiten programček za snemanje zvoka
Iščem užiten programček za snemanje zvoka
levjos ::
Pozdravljeni
Imam en problemček in sicer rad bi z mikrofonom posnel sebe pri igranju na harmoniko, pa nimam nobenega poštenega programčka za to. Me zanima kje bi ga dobil pa če obstaja naj bi bil Freeware, ali pa kakšno malenkost za plačat. Windowsov je zanič pa še samo eno minuto dovoli shranjevanje.
Za vaš odgovor najlepša hvala.
Imam en problemček in sicer rad bi z mikrofonom posnel sebe pri igranju na harmoniko, pa nimam nobenega poštenega programčka za to. Me zanima kje bi ga dobil pa če obstaja naj bi bil Freeware, ali pa kakšno malenkost za plačat. Windowsov je zanič pa še samo eno minuto dovoli shranjevanje.
Za vaš odgovor najlepša hvala.
levjos
- spremenil: Damjan Jagar ()
levjos ::
Ja sem sprobal super programček. Ker je res enostaven za uporabo. Kaj več pa tako in tako ne potrebujem. Najlepša hvala.
levjos
R33D3M33R ::
A se da kakorkoli pognati v windows vgrajen sound recorder tako, da bi začel snemati, ko pa bi pritisnil neko tipko, bi pa nehal in datoteko avtomatsko shranil nekam? S tem mislim recimo če se ga da pognati preko ukazne vrstice.
Če pa to ne gre:
Ali obstaja kak brezplačni program, ki bi to omogočal?
Torej:
- požene se preko ukazne vrstice
- ob zagonu prične snemati z mikrofona
- ob pritisku na tipko neha snemati in shrani v mapo, ki je bila podana v ukazni vrstici
Hvala!
Če pa to ne gre:
Ali obstaja kak brezplačni program, ki bi to omogočal?
Torej:
- požene se preko ukazne vrstice
- ob zagonu prične snemati z mikrofona
- ob pritisku na tipko neha snemati in shrani v mapo, ki je bila podana v ukazni vrstici
Hvala!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tu je Ubuntu 15.10Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19415 (13935) | Ozric |
» | namizna aplikacija v javiOddelek: Programiranje | 1904 (1417) | urosz |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72813 (29408) | DJ Beat |
» | Kako zagnati Disk Cleanup ob določenem času?Oddelek: Operacijski sistemi | 1122 (994) | darkolord |
» | Snemanje CDja iz ukazne vrsticeOddelek: Programska oprema | 1044 (826) | jlpktnst |