Forum » Izdelava spletišč » Problem povezavo na bazo MySQL z ColdFusion
Problem povezavo na bazo MySQL z ColdFusion
Krushi ::
Zdravo,
pojavlja se mi en problem ko se želim povezat na bazo oddaljenega strežnika. Poenostavljeno rečeno ne morem brati podatkov z baze v moji spletni aplikaciji. Stvari pišem v jeziku ColdFusion.
Moji query stavki pa zgledajo nekako tako:
cfquery datasource="recepti">
SELECT *
FROM tabela_recepti
WHERE katagorija='prikuhe'
/cfquery>
Stran delam za neki kulinarični portal... da nebi preveč cepali od smeha...
No v glavnem... ko to stran odprem napiše da ne more najti te baze.
Zanimivo je to da ko na domačem localnem coldfusion administratorju registriram to oddaljeno bazo mi pa vse lepo špila. Sem že pisal adminu ponudnika serverja pisal o tem problemu , prosil pa bi tudi vas če ma kgo kako idejo ali predlog da ga napiše.... blo bi ql :)
ok... lp krushi
pojavlja se mi en problem ko se želim povezat na bazo oddaljenega strežnika. Poenostavljeno rečeno ne morem brati podatkov z baze v moji spletni aplikaciji. Stvari pišem v jeziku ColdFusion.
Moji query stavki pa zgledajo nekako tako:
cfquery datasource="recepti">
SELECT *
FROM tabela_recepti
WHERE katagorija='prikuhe'
/cfquery>
Stran delam za neki kulinarični portal... da nebi preveč cepali od smeha...
No v glavnem... ko to stran odprem napiše da ne more najti te baze.
Zanimivo je to da ko na domačem localnem coldfusion administratorju registriram to oddaljeno bazo mi pa vse lepo špila. Sem že pisal adminu ponudnika serverja pisal o tem problemu , prosil pa bi tudi vas če ma kgo kako idejo ali predlog da ga napiše.... blo bi ql :)
ok... lp krushi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | ColdFusion NE umira. Koga zanima? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 4137 (2654) | Ziga Dolhar |
» | Coldfusion - anketaOddelek: Izdelava spletišč | 917 (709) | gwertix |
» | Ker jezik ??Oddelek: Izdelava spletišč | 937 (837) | Loki |
» | apache+[kater sistem baz]Oddelek: Programiranje | 1684 (1533) | Loki |
» | Pomoc pri oblikovanju html straniOddelek: Pomoč in nasveti | 1518 (1309) | matic |