Forum » Pomoč in nasveti » hitrosti com portov (UART xxxx) ?
hitrosti com portov (UART xxxx) ?
[sfinga] ::
Imam eno posebno zadevo.
Zanima me kakšna je hitrost com portov na 386kah in 486kah. Zanima me tudi ali je mozno kje dobiti kontroler za 386ko z UART 16550 ali vecji (ker imajo trenutne samo UART 16450) - imam namrec zunanji modem 56k in ne potegne vec kot 2kb (na celeronu pa je 5-7kb).
In kaksen kotroler imajo 486ke DX/4 (baje majo ze vgrajen kotroler - hitrost ???
Ce kdo kaj od tega ve prosim da kaj napise....
bye
Zanima me kakšna je hitrost com portov na 386kah in 486kah. Zanima me tudi ali je mozno kje dobiti kontroler za 386ko z UART 16550 ali vecji (ker imajo trenutne samo UART 16450) - imam namrec zunanji modem 56k in ne potegne vec kot 2kb (na celeronu pa je 5-7kb).
In kaksen kotroler imajo 486ke DX/4 (baje majo ze vgrajen kotroler - hitrost ???
Ce kdo kaj od tega ve prosim da kaj napise....
bye
---------------------------------------------
[sfinga]
sfinga@tutokameni.com
Sfinga ::
Pozdravljena sfinga
Z veseljem bi ti odgovorila , a sem trenutno tako presenečena nad tvojim nikom, da sem ostala brez teksta.
Z veseljem bi ti odgovorila , a sem trenutno tako presenečena nad tvojim nikom, da sem ostala brez teksta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LTSP (Linux Terminal Server Project) težaveOddelek: Programska oprema | 1740 (1281) | r5r |
» | No-lan party v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 5042 (3914) | nietka |
» | Prihaja AMD SempronOddelek: Novice / Procesorji | 2516 (2516) | Jeronimo |
» | Western Digital WD740GD - Raptor 2Oddelek: Novice / Diski | 2963 (2963) | Dami |
» | Najbolj navit stari procOddelek: Navijanje | 1402 (1067) | MiKi |