Forum » Operacijski sistemi » zavozil xp-je
zavozil xp-je
markosus ::
Zdravo
Imam licenčno vezijo xp-jev.In to še ta prvi ko so ven prišli.Vse uradno kupljeno z računom.Od takrat do danes sem jih na svoji mašini inštaliral tolikokrat da enostavno aktivacije ne morem več izvesti preko neta.Vedno moram poklicati na microsoft slovenija,ker so mi dvakrat že dali novo registracijsko kodo.Vendar s težavo.Res pa so bile vse možne registracije samo pri meni doma.Res da sem se takrat na začetku šele učil,zamenjal kar nekaj komponent,procesorjev,diskov,parkrat strela udarila,za ena dva kratka stika sem pa sam odgovoren.No in tako je naneslo da sam ne morem več aktivirat xp-jev home edition.Zdaj me opozarja da mam še 28 dni do konca.Zanima me kaj se potem zgodi?So še uporabni al vse zašteka?.Je kakšna možnost da rešim to aktivacijo al moram pisat Billu Gatesu?
Hvala za pomoč pa brez zamere
Imam licenčno vezijo xp-jev.In to še ta prvi ko so ven prišli.Vse uradno kupljeno z računom.Od takrat do danes sem jih na svoji mašini inštaliral tolikokrat da enostavno aktivacije ne morem več izvesti preko neta.Vedno moram poklicati na microsoft slovenija,ker so mi dvakrat že dali novo registracijsko kodo.Vendar s težavo.Res pa so bile vse možne registracije samo pri meni doma.Res da sem se takrat na začetku šele učil,zamenjal kar nekaj komponent,procesorjev,diskov,parkrat strela udarila,za ena dva kratka stika sem pa sam odgovoren.No in tako je naneslo da sam ne morem več aktivirat xp-jev home edition.Zdaj me opozarja da mam še 28 dni do konca.Zanima me kaj se potem zgodi?So še uporabni al vse zašteka?.Je kakšna možnost da rešim to aktivacijo al moram pisat Billu Gatesu?
Hvala za pomoč pa brez zamere
iNN ::
Internet znaš uporabit lahko jih malo postimas da te ne opozarja več na registracijo. Ali pa je nujno da imaš licenčne - še naprej?
==
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iNN ()
markosus ::
Mi je čist vseeno.Važno da mi tud po 30 dnevih delujejo naprej in me ne opozarja na aktivacijo
BigWhale ::
Poklici na MS in povej v cem je tezava in jih povprasaj kako bi to resili. :) Saj ims free support.
roscha ::
Tako kot je BigWhale dejal. Saj se M$ vedno napenja o supportu ki ga nudijo ko plačaš Win.
Torej kliči na M$ Slovenija....
Torej kliči na M$ Slovenija....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16616 (8057) | gslo |
» | prosim pomoč WIN XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4517 (2905) | staher |
» | Aktivacija Windows 7 že razbita (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23247 (11776) | MrStein |
» | Brezplačna nadgradnja v Windows Vista za božične kupce (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10639 (7592) | para! |
» | Ukradeni Win XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1124) | andrej |