Forum » Kaj kupiti » Nakup dlančnika
Nakup dlančnika
vzorc ::
Živjo!
Jaz pa razmišljam o nakupu dlančnika, pa ne vem katerega, ker sem še precej zelen v tej temi. Ker sem še študent, veliko časa prebijem v knjižnici, ko čakam na predavanja zato bi v tem času rad (vsaj malo) napisal kakšno seminarsko ali pa poročilo v dlančnik. Zato bi rabil, da bi imel wlan, ker je tudi v knjižnici access point, pa tudi doma imam to možnost. Ker si imam namen kupit tudi tipkovnico zanj, bi rabil tudi bluetooth povezavo.
Glede denarja sem pa kar precej omejen. Kupil bi starega ali pa mogoče kakšno pretihotapljeno varianto za okoli 40000 sit.
Potem me tudi zanima, ali se mi bolj splača kupit malo slabši dlančnik in potem vse dodatke (bluetooth, wi-fi) kupim posebej, ali vse v enem? LP
Jaz pa razmišljam o nakupu dlančnika, pa ne vem katerega, ker sem še precej zelen v tej temi. Ker sem še študent, veliko časa prebijem v knjižnici, ko čakam na predavanja zato bi v tem času rad (vsaj malo) napisal kakšno seminarsko ali pa poročilo v dlančnik. Zato bi rabil, da bi imel wlan, ker je tudi v knjižnici access point, pa tudi doma imam to možnost. Ker si imam namen kupit tudi tipkovnico zanj, bi rabil tudi bluetooth povezavo.
Glede denarja sem pa kar precej omejen. Kupil bi starega ali pa mogoče kakšno pretihotapljeno varianto za okoli 40000 sit.
Potem me tudi zanima, ali se mi bolj splača kupit malo slabši dlančnik in potem vse dodatke (bluetooth, wi-fi) kupim posebej, ali vse v enem? LP
Calligula ::
Poglej, ce dobis za podoben denar kakega HP IPAQ 3715.
Ima vse nasteto, zelo trpezno baterijo oz nizko porabo pa se zelo kompakten je.
Ima vse nasteto, zelo trpezno baterijo oz nizko porabo pa se zelo kompakten je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je dobro vedeti pred nakupom GPS naprave? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12466 (9156) | AtaStrumf |
» | Delujoča digitalna ura na papirjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5670 (3619) | M.B. |
» | Dlančniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5224 (4416) | Caligula |
» | Sony Ericsson P900Oddelek: Mobilne tehnologije | 2258 (2009) | PrimozR |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4258 (3695) | Gandalfar |