Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rabil bi Načrt za programator (flash) eeproma
Rabil bi Načrt za programator (flash) eeproma
dusanr ::
Ima kdo kak načrt za programator za (flash) eeprom 29F800BA - 70PFTN 0308 F24S
Potrebujem ga za popravilo zaflešanega dvd playera. Spodnja slika.
Kot je videti na sliki, je vezje narejeno za dve varianti tega flasha (smd in navadnega).
Če se motim naj me kdo popravi. Zanima me ali se da naredit programator za smd čip in pa če le to ni možno me zanima koliko bi me stal nov čip navadn.
Še datasheet za čip.
DataSheet
DVD player je Daewoo dvx-4021 in ima ESS vibratto čip, katerega se "baje" ne da popravit drugace, kot da čip vzameš dol in ga na novo sprogramiraš.
Najlepša hvala
Potrebujem ga za popravilo zaflešanega dvd playera. Spodnja slika.
Kot je videti na sliki, je vezje narejeno za dve varianti tega flasha (smd in navadnega).
Če se motim naj me kdo popravi. Zanima me ali se da naredit programator za smd čip in pa če le to ni možno me zanima koliko bi me stal nov čip navadn.
Še datasheet za čip.
DataSheet
DVD player je Daewoo dvx-4021 in ima ESS vibratto čip, katerega se "baje" ne da popravit drugace, kot da čip vzameš dol in ga na novo sprogramiraš.
Najlepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napaka pri nadgradnji BIOSa - plošča GigabyteOddelek: Strojna oprema | 1817 (1183) | Ahim |
» | Kontrola preko USBOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1402 (1077) | Pyr0Beast |
» | Razlika med pic in dspicOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2253 (1802) | tonic |
» | Kako diy binarna uraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3394 (3048) | Mikron |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12397 (7484) | Alec999 |