Forum » Pomoč in nasveti » NFS:MW se mi ne zažene
NFS:MW se mi ne zažene
francka45 ::
pozdravljeni
upam da je tuki kdo ki mi bo znal pomagat...
torej, problem je sledeč:
nabavil sem si Need for speed most wanted, ga inštaliral, sedaj mi ga pa noče zagnat
vsakič ko kliknem ali, bližnico na desktopu, ali PLAY iz cd-ja, ali pa zagonsko v program filesih mi pokaže to sliko:
in potem je tako pri miru približno pol minute potem pa zgine in se ne zgodi nič.
kaj bi lahko bil problem?
LP
upam da je tuki kdo ki mi bo znal pomagat...
torej, problem je sledeč:
nabavil sem si Need for speed most wanted, ga inštaliral, sedaj mi ga pa noče zagnat
vsakič ko kliknem ali, bližnico na desktopu, ali PLAY iz cd-ja, ali pa zagonsko v program filesih mi pokaže to sliko:
in potem je tako pri miru približno pol minute potem pa zgine in se ne zgodi nič.
LP
JOKER ::
GUSARSKA VERZIJA ! To je problem ....
- spremenilo: JOKER ()
Dr_M ::
torej, zelo tezko verjamem, da so mu trgovini takega prodal.
torej, zelo tezko verjamem, da so mu trgovini takega prodal.
balocom ::
Premalo RAM-a?
Men se ni hotu zagnat na 512MB RAM.
Men se ni hotu zagnat na 512MB RAM.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Azrael ::
Na 512 RAMa ta igra dela BP in tudi strojno ni posebno zahtevna. Za nižje ločljivosti je čez glavo dosti že C900MHz ali odvit Centrino na 600MHz.
Nekoč je bil Slo-tech.
francka45 ::
ne pomaga...
in za tiste ki so pisali da nisem kupil igre, naj povem da sem jo. sicer ne v trgovini, ampak preko oglasa na bolhi za veliko manj denarja kot je nova. sicer sedaj vidim da drugo tega ne smem početi ampak vseeno...
in za tiste ki so pisali da nisem kupil igre, naj povem da sem jo. sicer ne v trgovini, ampak preko oglasa na bolhi za veliko manj denarja kot je nova. sicer sedaj vidim da drugo tega ne smem početi ampak vseeno...
SanAndreas ::
Lahko da imaš neoriginalno igro, ki pa je videti kot original, ki si jo kupil pri Bolhi
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
mihec87 ::
To je pirat sn skor 100% sj je en prodaju po forumih to igrco in sicer celo skatlo imel narjeno pa vse..tk da sd4hide pa daemon tools will resolve the problem
DominusSLO ::
joker napisal: GUSARSKA VERZIJA ! To je problem ....
Motiš se... gusarska verzija dela brez problemov
Namesto, da bi blo obratno, se je treba vedno bolj posluževat "gusarskih" metod, da ti špil dela kot je treba.
Motiš se... gusarska verzija dela brez problemov
Namesto, da bi blo obratno, se je treba vedno bolj posluževat "gusarskih" metod, da ti špil dela kot je treba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57446 (3639) | mtosev |
» | Nov prenosnik na katerem igre ne delajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1941 (1517) | shadeX |
» | Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12439 (10013) | Sandi1987 |
» | The Godfather (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10255 (5773) | Mavrik |
» | Koliko monitorjev podpirajo Windows XP?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1468 (99) | oneye |