Forum » Strojna oprema » Problem s tipkovnico
Problem s tipkovnico
=Exceed= ::
Problem:
s tipkovnico v biosu upravljam bp ko pa pridem v win. pa ne deluje več. Prav tako ne deluje če hočem ponovno naložiti windo. enostavno se izklopi! imam brezžični logitec komplet ampak to ni problem ker sem že preizkusil 5 drugih tipkovnic-islo s****e.
osnovna plošča je 8rda+
hvala za pomoč
ps: on screen tipkovnica seka
s tipkovnico v biosu upravljam bp ko pa pridem v win. pa ne deluje več. Prav tako ne deluje če hočem ponovno naložiti windo. enostavno se izklopi! imam brezžični logitec komplet ampak to ni problem ker sem že preizkusil 5 drugih tipkovnic-islo s****e.
osnovna plošča je 8rda+
hvala za pomoč
ps: on screen tipkovnica seka
tipkovnica deluje ampak samo v biosu. Je pa priključena na ps2 ker ni usb,sej pravim da sem priključil cherryevo na kabel pa pravtako nič...
kakšna ideja?
kakšna ideja?
XaNti ::
Žična tipkovnica Mel probleme z brezično tudi laganju windosa itd... zična mej za taka dela moj prdelog pride 2k
*AMD 64 3700+@2508~11x228*DFI LaN Party Ultra-D*Club3D6800GT@410/1100*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*
Utk ::
Kako zabit mora bit človek, da mu nekdo dvakrat napiše, da je probal s kabelsko, pa enako ne dela, in tega ne razume
No kul, samo da smo nekaj ugotovil ne to me resno mori zakaj ne deluje.... bom pa v ponedeljek preizkusil usb tipkovnico, ker zanimivo tudi miška na PS2 ne dela in to kar čez noč
drugače še kakšna ideja?
drugače še kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1415 (1078) | seba-beba |
» | USB miš "zmrzuje"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2317 (1705) | xyxyxyxy |
» | zakaj miska ne deluje??Oddelek: Strojna oprema | 7780 (7066) | ecstasy |
» | tipkovnica in biosOddelek: Pomoč in nasveti | 2067 (1833) | krajnvik |
» | PS/2 port problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (1021) | Duhec |