» »

DiVX filmi?

DiVX filmi?

mich ::

A ma kdo kakšen naslov kje se kakšen filemček da dolsnet??:D

Leo ::

Najlazji je z edonkey-om(www.edonkey2000.com).Drugac pa se filmi dobijo na raznih bordih.Probi tega:http://www.delusionalfxp.com/forums/:D

mich ::

www.edonkey2000.com ne deluje, mogoče še kakšen drug nasvet oz. naslov??:))

mich ::

Pa tisti bord ki si ga omenil, mogoče malo pomoči; kako ko se prijaviš lahko posnameš film (greš v forum pol pa ??):\

Tiger ::

eDonkey je file sharing program - downloadati ga moraš če ga želiš uporabljati.

Simko ::

Off Topic: a ve mogoče kdo kako bi v eDonkeyu naredil, da ne bi fajlov z drugimi share-al? Saj, ne da sem šktr, ampak uploada imam le 64kb in ko jih par jemle dol z mojga rač. kakšen fajl, se to gromozansko pozna tudi na downloadu... Lahko sicer omejim, da mi uploada 5KB, potem lahko jemljem dol z 20KB, ampak ni to to, če mi linija dopušča 32KB v teoriji, v praksi mi pa lahko dol vleče pol tudi z več kot 20 KB(26)....

ALi pa da bi vsaj omejil upload z 5 KB, download pa bi vseeno lahko bil neomejen....kakšen nasvet?

Hlod ::

OS=?
firewall??

Hlod.

cyber ::

Za divxe sta tale dva programa najboljša:
dirct connect ter donkey.
Pri donkeyu lahko omejiš upload ter download medtem, ko pa pri direct connectu tega ne moreš storit pa še pr directu moreš imet kar prcej velik disk če želiš kaj pametnega dol potegnit, pri donkeyu to ni važen ker ne rabiš ničesar imet na razpolago za upload.
Da se pa dobit recimo pr directu marsikater film, ki ga pa na donkeyu recimo ni in seveda obratno, pa tud kar se tiče programov ter iger imaš vse gor na obeh.

jos69 ::

A se da z direct connect-om nadaljevati z dl,če slučajno prekineš.

A ve kdo ,ki uporablja edonkey a je trenutno vse v redu.Men je do danes kr normaln dl z okoli 60-70 k/s,zdej pa nič oz. 0,6-2 k/s.

cyber ::

Ja pr directu se da nadaljevat dl se prav da ima resume.
Vendar najprej moreš pogledat če je kje ista velikost filma al programa al pa igre, saj to je logično recimo da vsak preimenuje film al pa igro al pa mal skrajša ime.
To nardiš pa takole, če bi rad resumal, najprej poiščeš fajl more bit ista velikost v Mb ,pa za isto stvar more it klikneš na fajl potegneš par kb dol ,dovolj je 10kb pol greš v direktorij tam kjer imaš direct connect klikneš v mapo recived poiščeš pravkar kar si poskusil dol potegnit klik na ta fajl rename nato copy, pol zbrišeš tale fajl klik na tisto datoteko katero že imaš na disku in bi jo rad nadaljeval pa zopet rename ter paste in nato resume v directu od tistega kar si poskusil tistih 10kb, postopek je enak za vse stvari.
Ja pr donkeyu včasih mal šteka, če bi rad imel film pr donkeyu ziher dol brez kakšnih corrupted fajlov pol izklop v nastavitvah save corrupt files boš ga imel prej dol, pa mal menjaj serverje če ti pade dl greš na tistega kjer jih je največ gor imaš veliko večji dl saj je ziher več userjev gor z istim fajlom.

jos69 ::

cyber : Hvala za info glede directa,kar se pa tiče donkeya pa mi zadnje tri dni res obupno dl.Klub temu da menjujem serverje ne pridem čez 10 k/s.Nekaj sem tudi spreminjal nastavitve pa nič ne pomaga.Skoraj vse file imam na "queued".A je pri teb vse O.K.?
A ima še kdo takšne težave?

Tassador ::

Mene pa zanima glede direct connecta!
Ker ko jaz tm kliknm na public mi sam napise reciving response........pol pa nč od tega!!Ne izpise mi hubov!Mam sharanga ukol 20g tko da to nemore bit problem. Mam tanovo verzijo Build 9.1
Pa dva moja frenda sta isto tega dljala in isto ni slo!! Povejte vsaj kje se da dobit listo teh hubov (serverjev)
Please HELP!!:'(

cyber ::

Ok glede donkeya nimam nobenih težav, včasih mal zašteka recimo pade dl vendar, takrat recimo resetiram donkeya ter nato ponovno zaženem pa dela treba je mal počakat da se stvar spet zalufa tko kot je treba, pr donkeyu poglej mal kakšn up in dl ratio imaš lahko da zarad tega tud, prevelik up ima posledico nizek dl.
Kar se pa tiče Directa glede public config poglej mal v mapo, kjer imaš nameščen direct pa nato klikni v hub lists pa poglej če imaš noter public config v kolikor ga ni potem poskusi z upgrade direct connecta, potem v kolikor imaš kakšen firewall al proxy moreš imet v nastavitvah nastavljeno na passive mode.Če še vedno ne gre potem reinstall pa znova namestit.
Public config pa ti lahko jaz pošljem po el pošt cirka 25 kb ga je.

Tassador ::

ja dej mi prosm posl ta file. K moj je dolg sam 1k!8-O

cyber ::

Sem ti ga poslal..


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mldonkey

Oddelek: Omrežja in internet
71266 (1152) shock
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342518 (1792) cybermedo
»

eDonkey še kar naprej downloada!?

Oddelek: Programska oprema
241222 (867) bodom
»

Kateri P2P vam najbolj vleče?

Oddelek: Omrežja in internet
222047 (1430) Fury
»

Dawnload avi-jev

Oddelek: Omrežja in internet
272582 (2090) Hux

Več podobnih tem